Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Tepontupa

Koskitie 5 C, 61600 Jalasjärvi, Kurikka

Tervetuloa meille

Anu Myllärinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
42
Huoneen koko
21-30 m2
Valmistunut
2015
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 731 3753

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tepontupa on 42-paikkainen tehostetun asumispalvelun koti ikääntyneille Jalasjärvellä. Tepontuvalla asuu ikäihmisiä vakituisesti mutta koti tarjoaa mahdollisuuden myös vuorohoitoon. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella paikalla, lähellä Jalasjärven palveluita. Terveyskeskukseen hoivakodilta on matkaa vain pari sataa metriä.

Tepontuvan toiminta perustuu toimintakykyä ylläpitävään sekä kuntouttavaan työotteeseen, joilla tuetaan asukkaiden omatoimisuutta sekä vahvistetaan jokaisen asukkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, tämän yksilölliset tarpeet huomioiden. Tepontuvassa on asukkaita varten kuntosali, jossa on ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille tarkoitettuja kuntolaitteita. Jokaiselle asukkaalle on luotu yksilökohtaiset kuntoutumista tukevat suunnitelmat.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tilat ovat viihtyisät ja kodikkaasti sisustetut. Tepon tupa on jaettu kahteen kotoon; Timantti- ja Kultakotoon ja jokaisella asukkaalla on oma huone. Jokainen asukas voi sisustaa ja kalustaa sen mieleisekseen, tarvittaessa hoivakoti auttaa kalustuksessa. Tepon tuvassa on myös kaksi kahden hengen huonetta pariskuntia tai sisaruksia varten. Kaikissa huoneissa on oma tilava inva -wc ja kylpyhuone. Tepon tuvan avarat ja kodikkaat oleskelutilat mahdollistavat yhdessä olemisen ja tekemisen.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaille tarjotaan mahdollisuus kodin virikkeelliseen arkeen sekä tuvan ulkopuolisiin kontakteihin ja suhteisiin. Tepon tuvan säännölliseen virikeohjelmaan kuuluu kädentaitoja tukevaa toimintaa, musikaalisuutta sekä liikunnallisia harrasteita. Ulkoilemaan pääsee vuoden jokaisena päivänä. Tepon tuvan lähiympäristö sekä palvelukodin oma aidattu pihapiiri ovat sopivia turvalliseen ulkoiluun sekä mahdollistavat asukkaiden osallistumisen halutessaan puutarhan hoitoon. Tepon tuvan oma keittiö ja kokki varmistavat, että tuvassa tuoksuu ja maistuu herkullinen kotiruoka joka päivä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.492139,"lng":22.749801},"content":"<h4>Attendo Tepontupa</h4><p>Koskitie 5 C, 61600 Jalasjärvi </br> 61600 Kurikka </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.492139,22.749801' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Koskitie 5 C, 61600 Jalasjärvi,
61600 Kurikka
Länsi-Suomi

Löydä meille