Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Tervokoti

Länsikatu 4 a, 80100, Joensuu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
9
24/7 hoitaja
Kyllä
Puutarha
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja, tavoitettavissa arkisin 9-15Niina Partanen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Joensuussa sijaitseva Attendo Tervokoti on koti yhdeksälle ikääntyneelle. Tervokodissa tarjoamme ikääntyneille hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaa ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä aasukkaan ja omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tervokodissa asukkailla on oma asukashuoneensa. Huoneet ovat pääosin yhden hengen huoneita. Yksi kahden hengen huone, yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, keittiö ja sauna muodostavat kodin muut tilat. Keittiössä henkilökunta ja asukkaat puuhaavat usein yhdessä karjalanpiirakoiden ja muiden pikkulämpimäisten valmistamisen merkeissä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme aktiiviseen arkielämään. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä tekemistä asukkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan. Aivan kodin vieressä sijaitsee puistoja, uimaranta ja Hasaniemi kauniine ulkoilualueineen. Toivotamme myös asukkaiden omaiset ja läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.596064,"lng":29.742533},"content":"<h4>Attendo Tervokoti</h4><p>Länsikatu 4 a, 80100 </br> 80100 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.596064,29.742533' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Länsikatu 4 a, 80100,
80100 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille