Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tervokoti

Länsikatu 4 a, 80100, Joensuu

Tervetuloa meille

Riikka Järvinen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin 9-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
9
24/7 hoitaja
Kyllä
Puutarha
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Joensuussa sijaitseva Attendo Tervokoti on koti yhdeksälle ikääntyneelle. Tervokodissa tarjoamme ikääntyneille hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaa ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä aasukkaan ja omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tervokodissa asukkailla on oma asukashuoneensa. Huoneet ovat pääosin yhden hengen huoneita. Yksi kahden hengen huone, yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, keittiö ja sauna muodostavat kodin muut tilat. Keittiössä henkilökunta ja asukkaat puuhaavat usein yhdessä karjalanpiirakoiden ja muiden pikkulämpimäisten valmistamisen merkeissä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme aktiiviseen arkielämään. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä tekemistä asukkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan. Aivan kodin vieressä sijaitsee puistoja, uimaranta ja Hasaniemi kauniine ulkoilualueineen. Toivotamme myös asukkaiden omaiset ja läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.596064,"lng":29.742533},"content":"<h4>Attendo Tervokoti</h4><p>Länsikatu 4 a, 80100 </br> 80100 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.596064,29.742533' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Länsikatu 4 a, 80100,
80100 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille