Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tetritupa

Tetriahontie 10, 83900, Juuka

Tervetuloa meille

Paula Tossavainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
28
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 045 601 3355

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tetritupa on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tetritupa sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille monisairaille. Hoivakoti sijaitsee kauniin maalaismaiseman keskellä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tetrituvassa asukashuoneita on 28. Jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä kalustettu huone wc-/suihkutiloilla. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Sekä huoneet että yleiset tilat ovat esteettömiä, joten pyörätuolilla liikkuminen on mahdollistettu. Asukkaiden yhteisessä käytössä on ruokailuhuone, olohuone, saunatilat sekä terassit, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Omavalvontasuunnitelmamme, keittiö (pdf)

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.2899275,"lng":29.2298871},"content":"<h4>Attendo Tetritupa</h4><p>Tetriahontie 10, 83900 </br> 83900 Juuka </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.2899275,29.2298871' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tetriahontie 10, 83900,
83900 Juuka
Itä-Suomi

Löydä meille