Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Tiiterontupa

Tiiterontie 3 B, 58700, Sulkava

Tervetuloa meille

Tiina Innanen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
36
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2010
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0722

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tiiterontupa on Sulkavan keskustan läheisyydessä sijaitseva 36-paikkainen palvelukoti, joka tarjoaa ikäihmisille tehostettua hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalvelua sekä mielenterveyskuntoutujille asumis- ja kuntoutuspalvelua. Tiiterontupa sijaitsee Sulkavan terveyskeskuksen ja muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä. Palvelukeskus tarjoaa palveluasumisen lisäksi päivätoimintatilat tukipalveluineen. Tiiterontuvan asukkaista huolta pitävä moniammatillinen henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tiiterontupa muodostuu kolmesta erillisestä pienryhmäkodista sekä yhteistoimintatiloista. 16 ja 12 -paikkaiset ryhmäkodit tarjoavat vuorokauden ympäri tehostettua asumispalvelua ikäihmisille ja muistihäiriöisille asukkaille. Lisäksi 8 -paikkainen ryhmäkoti on suunnattu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, jotka tarvitsevat valvontaa ja ohjausta arjessaan. Jokaisessa ryhmäkodissa on asukkaiden omien huoneiden lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat. Talon yhteisissä tiloissa on asukkaille päivätoimintatilojen lisäksi yhteiset saunatilat ja talon keittiö- ja pesulatilat. Kodin pihamaalle pääsee myös ympäri vuoden ulkoilemaan turvallisesti ja helposti.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Jokaisen asukkaan arki perustuu yksilöllisesti laadittuun hoiva- ja kuntotussuunnitelmaan, jossa huomioidaan asukkaan elämäntarina, tarpeet ja toiveet. Tiiterontuvalla asukkaita ohjataan ja kannustetaan mahdollisimman itsenäiseen ja aktiiiviseen arkeen. Kaikessa kodin toiminnassa huomiodaan aina asukkaan yksilölliset voimavarat ja toimintamahdollisuudet. Monipuolinen ja innostava viriketoiminta on Tiiterontuvalla osana jokaista päivää. Kodilla kuntoillaan, lauletaan, tanssitaan, askarrellaan, keskustellaan, ulkoillaan tai vaikkapa maalataan. Viriketoiminta perustuu asukkaiden toiveisiin ja ideoihin, ja jokaiselle pyritäänkin aina löytämään mielenkiintoista tekemistä. Tiiterontuvalla asukkaille annetaan aikaa ja arkea eletään jokaiselle luontaisen rytmin mukaisesti.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.790001,"lng":28.378579},"content":"<h4>Attendo Tiiterontupa</h4><p>Tiiterontie 3 B, 58700 </br> 58700 Sulkava </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.790001,28.378579' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tiiterontie 3 B, 58700,
58700 Sulkava
Itä-Suomi

Löydä meille