Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Toivionrinne

Karjalantie 2, 33920, Pirkkala

Tervetuloa meille

Tanja Salonen, Hoivakodin johtaja

Johtajan sijaisena 23.5-31.12.22

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
29
Huoneen koko
20-30 m2
Valmistunut
2013
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0813 tai 044 780 0457. Lisää yhteystietoja kohdasta Muut yhteystiedot.

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Toivionrinne on 29-paikkainen ikääntyneiden palvelukoti, joka sijaitsee Toivion kaupunginosassa lähellä Tampereen rajaa. Tarjoamme ikääntyneille asukkailleen yksilöllistä ja välittävää ympärivuorokautista hoivaa, jonka tavoitteena on kuntouttaa ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Jokaiselle kodin asukkaalle on nimetty omaohjaaja ja laaditaan myös yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Palvelukodissa on jokaiselle asukkaalle oma 21.5 m²:n huone, lisäksi kodissa on kaksi suurempaa huonetta pariskunnille tai sisaruksille. Palvelukodissa on asukkaiden ajaviettoon ja puuhasteluun tarkoitetut viihtyisä ruokailusali sekä oleskelu/tv-huone, jossa voi nauttia takan tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Palvelukodin käytävillä on useita oleskeluryhmiä, joissa asukkaat voivat levähtää sekä viettää yhteistä aikaa kodin muiden asukkaiden kanssa. Keväästä syksyyn käytössä ovat myös kodin lasitetut parvekkeet istuinryhmineen. Sisäpihalla on myös katettu terassi vaikka leppoisia iltapäiväkahveja varten.

Omannäköistä elämää

Mielekäs arki piristää mieltä ja ylläpitää toimintakykyä. Jokaisella asukkaalla on mahdollisuus halutessaan osallistua päivittäiseen viriketoimintaan, oman toimintakykynsä ja voimavarojensa puitteissa. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, kuten jumppatuokioita, muisteluhetkiä, bingoa ja musiikkia. Kodin viihtyisällä piha-alueella sekä lähimaastossa asukkaat voivat ulkoilla ja virkistäytyä turvallisesti, joko omaehtoisesti tai ohjaajien avustamana. Toivotamme myös asukkaiden läheiset tervetulleiksi kodin arkeen.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Toivionrinteen fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.458982,"lng":23.718827},"content":"<h4>Attendo Toivionrinne</h4><p>Karjalantie 2, 33920 </br> 33920 Pirkkala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.458982,23.718827' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Karjalantie 2, 33920,
33920 Pirkkala
Länsi-Suomi

Löydä meille