Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Tupuri

Mahlakankareenkatu 20, 24280, Salo

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPäivi Virtanen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2685

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tupurin hoivakoti on avattu Saloon talvella 2018. Tarjoamme 40 asukaspaikkaa ympärivuorokautista palveluasumista tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme turvallista ja ammattitaitoista hoivaa, jonka perustana on asukkaan yksilölliset tarpeet.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat 21m2 kokoisia yksiöitä. Huoneissa on invamitoitettu WC/kylpyhuone sekä peruskalusteet (mm. sähkökäyttöinen hoivavuode ja kaapistot). Huoneet saa sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroilla ja huonekaluillaan. Huoneita voidaan yhdistää pariskunnille sopiviksi kahden hengen huoneiksi. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut sauna, oleskelu- ja ruokailutilat sekä turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Tupurissa kannustamme yhteiseen tekemiseen ja yhdessäoloon. Ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta ovat luonnollinen osa hoivakodin päivittäistä toimintaa. Hoivakodin toiminnallisiin tuokioihin kuuluuvat mm. jumppa, pelihetket, leivonta, retket lähiympäristöön, elokuvaillat yms. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm.kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan. Toivotamme myös omaiset tervetulleiksi osallistumaan toimintaamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3933614,"lng":23.1692035},"content":"<h4>Attendo Tupuri</h4><p>Mahlakankareenkatu 20, 24280 </br> 24280 Salo </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3933614,23.1692035' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Mahlakankareenkatu 20, 24280,
24280 Salo
Länsi-Suomi

Löydä meille