Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tuulensointu

Kyntäjänkatu, 32700, Huittinen

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKrista Joensivu

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444940844

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tuulensointu on helmikuussa 2019 Huittisiin valmistunut ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista, palveluasumista sekä lyhytaikaista intervallihoitoa helpottamaan esimerkiksi omaishoitajan arkea. Tarjoamme asukkaillemme ammattitatoista ja laadukasta hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21 m2 yksiö, jossa on peruskalusteet ja invamitoitettuWC/kylpyhuone. Muutoin asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto ja piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta ovat luonnollinen osa hoivakodin päivittäistä toimintaa. Hoivakodin toiminnallisiin tuokioihin kuuluuvat mm. jumppa, pelihetket, leivonta, retket lähiympäristöön, bingo ja elokuvaillat. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm.kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.1701336,"lng":22.7022775},"content":"<h4>Attendo Tuulensointu</h4><p>Kyntäjänkatu, 32700 </br> 32700 Huittinen </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.1701336,22.7022775' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kyntäjänkatu, 32700,
32700 Huittinen
Länsi-Suomi

Löydä meille