Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tyrvään Kartano

Sarkiantie 409, 38200, Sastamala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
10-20 m2
Valmistunut
2008

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaEmma Engbäck

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943395

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Sastamalan maalaismaisemissa sijaitseva Attendo Tyrvään Kartano on 15-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Olemme erikoistuneet dementia-asukkaiden hoivaan ja vastaamme huolenpitoa tarvitsevien asiakkaiden tarpeisiin.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tyrvään Kartano sijaitsee ainutlaatuisessa ympäristössä ja hoivakoti on rakennettu ja remontoitu vanhaa tyyliä kunnioittaen. Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka voivat sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Kodikas yhteisö luo perustan hoivaa tarvitsevan ihmisen arvokkaalle elämälle, kun asumiseen omassa kodissa ei muutoin enää ole edellytyksiä. Kartanolla on iso aidattu pihamaa jossa jokainen asukas saa vapaasti kulkea. Kartanolla asustelee kolme kissaa ja kesäisin pihamaalla tepastelee kanoja.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaat saavat osallistua kotitöihin oman tahtonsa ja kuntonsa mukaan. Arkeamme piristävät erilaiset toimintahetket, kuten jumppatuokiot, muisteluhetket, lukutuokiot tai vaikka bingon pelaaminen. Kodissamme asuu myös kaksi kissaa ja koiratkin vierailevat meillä säännöllisesti. Viriketoiminta on yksilöllistä ja asukaslähtöistä. Attendon arvot osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen näkyvät päivittäisessä hoitotyössä. Käytämme kuntouttavaa työotetta asukkaan omia voimavaroja tukien.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.3190944,"lng":22.8610397},"content":"<h4>Attendo Tyrvään Kartano</h4><p>Sarkiantie 409, 38200 </br> 38200 Sastamala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.3190944,22.8610397' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sarkiantie 409, 38200,
38200 Sastamala
Länsi-Suomi

Löydä meille