Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Uittomies

Järveläntie 7, 94400, Keminmaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaJenna Ylitalo

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten 040 0628144

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Uittomies on uusi, 2018 valmistunut hoivakoti ikäihmisille Keminmaalla. Tarjoamme 30 asukaspaikkaa ikääntyneille, jotka tarvitsevat eri tasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea hoivakodissa. Asukkaiden tukena on ympäri vuorokauden ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 . Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteiseen ajanviettoon asukkailla on käytössään viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioonottaen suunnitellut yhteistilat sekä turvallinen pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Järjestämme hoivakodille myös vierailijoita, kuten musiikkiesiintyjiä sekä huomioimme toiminassamme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita mukaan asukkaiden arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.7992822,"lng":24.5427754},"content":"<h4>Attendo Uittomies</h4><p>Järveläntie 7, 94400 </br> 94400 Keminmaa </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.7992822,24.5427754' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Järveläntie 7, 94400,
94400 Keminmaa
Pohjois-Suomi

Löydä meille