Attendo Uittomies

Järveläntie 7, Keminmaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaJohanna Holma

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Uittomies on uusi, 2018 valmistunut hoivakoti ikäihmisille Keminmaalla. Tarjoamme 30 asukaspaikkaa ikääntyneille, jotka tarvitsevat eri tasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea hoivakodissa. Asukkaiden tukena on ympäri vuorokauden ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 . Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteiseen ajanviettoon asukkailla on käytössään viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioonottaen suunnitellut yhteistilat sekä turvallinen pihapiiri.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Järjestämme hoivakodille myös vierailijoita, kuten musiikkiesiintyjiä sekä huomioimme toiminassamme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita mukaan asukkaiden arkeen.

Tervetuloa uuteen kotiisi

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas ja ravitseva ruoka on osa hyvää hoivaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.7992822,"lng":24.5427754},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}