Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Valkeinen

Harjukatu 7, 77600, Suonenjoki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
31
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaKirsi Asikainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944312

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Valkeinen on toukokuussa 2011 avattu hoivakoti, joka tarjoaa hoivaa ja turvaa ikäihmisille Suonenjoella. Hoivakodissa on 31 asuntoa ympärivuorokautista tukea tarvitseville. Hoivakodissa on kaksi kodikasta ryhmäkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditana henkilökohtainen hoivasuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on suunniteltu ammattitaidolla ja harkiten ottaen huomioon asukkaiden mukavuus ja tarpeet. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen. Yhteisissä oleskelutiloissa tai terassilla voi nauttia naapureiden seurasta.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Valkeisessa henkilökuntamme järjestää aktiviteetteja ja viriketoimintaa säännöllisesti ja asukkaiden kunnon mukaan Viriketuokioita yritämme järjestää päivittäin, lehden lukua piirissä, käsi- tai kotitöitä. Ulkoilemme myös paljon aina sään salliessa ja sauna lämpiää aina tarpeen mukaan. Ateriahetket ovat myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Tarjoamme ikäihmisille omasta keittiöstämme terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa, hyvällä mielellä höystettynä.

"Hoitajat ovat ystävällisiä ja äidilläni on täällä hyvä sekä turvallinen olla."

Asukkaan omainen

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.622994,"lng":27.106417},"content":"<h4>Attendo Valkeinen</h4><p>Harjukatu 7, 77600 </br> 77600 Suonenjoki </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.622994,27.106417' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Harjukatu 7, 77600,
77600 Suonenjoki
Itä-Suomi

Löydä meille