Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Vanamo

Luusuantie 4, 98100, Kemijärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Huoneen koko
21,4 – 21,5 m2 ja 30,9 m2
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMarika Rantala

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: alakerta 040 523 4820, yläkerta 040 531 9215

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vanamo sijaitsee Pöyliöjärven hiekkarannalla, kulttuurikeskuksen lähellä. Tarjoamme hoivaa ja kodinomaisia asumispalveluita 60:lle ikäihmiselle. Olemme osa Kemijärveä ja kemijärveläisten elämää, kuulumme Kemijärven yhteisöön ja verkostoihin. Meillä on avoimet ovet tuttaville ja omaisille vierailla sekä eri järjestöille toimia tiloissamme ikäihmisten virikkeellistä arkea lisäten. Keskeinen sijainti Kemijärvellä edesauttaa myös asukkaidemme osallistumista keskustan tapahtumiin ja osallisuutta yhteisössä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Vanamon asukaspaikat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 21,4 – 21,5 m2 (56 kpl) ja 30,9 m2 (4 kpl). Jokaisessa asunnossa on oma invamitoitettu wc-suihkutila. Isommat asunnot ovat tarvittaessa soveltuvia esim. pariskunnan asunnoiksi. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla, tutuilla huonekaluillaan. Hoivakodin viihtyisät yhteistilat ovat helppokulkuiset ja niissä on mukava viettää aikaa ja tavata naapureita.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarkoituksenamme on ylläpitää asukkaiden fyysisiä- ja sosiaalisia voimavaroja. Järjestämme monipuolista ja mielekästä tekemistä, johon voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Olemme osa Kemijärveä ja kemijärveläisten elämää, kuulumme Kemijärven yhteisöön ja verkostoihin. Meillä on avoimet ovet tuttaville ja omaisille vierailla sekä eri järjestöille toimia tiloissamme ikäihmisten virikkeellistä arkea lisäten. Keskeinen sijainti Kemijärvellä edesauttaa myös asukkaidemme osallistumista keskustan tapahtumiin ja osallisuutta yhteisössä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.7152369,"lng":27.4275133},"content":"<h4>Attendo Vanamo</h4><p>Luusuantie 4, 98100 </br> 98100 Kemijärvi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.7152369,27.4275133' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Luusuantie 4, 98100,
98100 Kemijärvi
Pohjois-Suomi

Löydä meille