Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Varisto

Varistontie 1 B, 01660, Vantaa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Tehostetun palveluasumisen paikkoja
61
Huoneen koko
21,5-26 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMari-Anne Rahikainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4419

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Varisto on valmistunut Vantaalle 2011. Tarjoamme laadukasta hoivaa ja asumispalveluita 61:lle ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaisen asukkaan kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin kolmessa ryhmäkodissa on 15 ja yhdessä on 16 asuntoa. Jokaisella asukkaalla on oma 21,5-26 m2 kokoinen asunto. Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (hoitosänky, yöpöytä, kaksi tuolia, verhot) - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissamme on myös viihtyisä saunaosasto, sekä oma piha, parveke ja useita terasseja. Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Varistossa tarjotaan mahdollisuus aktiiviseen arkeen. Virkeä arki ja mieli ovat johtavat ajatuksemme kaikessa arjen toiminnoissa. Viriketoiminnat tarjoavat jokaiselle jotakin; taide, musiikki, liikunta, hyvinvointihetket ja tanssi ovat osana arkea. Jokainen asukas voi osallistua arjen aktiviteetteihin oman kuntonsa ja jaksamisensa mukaan. Järjestämme yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.267317,"lng":24.8157068},"content":"<h4>Attendo Varisto</h4><p>Varistontie 1 B, 01660 </br> 01660 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.267317,24.8157068' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Varistontie 1 B, 01660,
01660 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille