Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Rauhala

Linnikantie 10, 38950, Honkajoki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAulikki Koskiniemi

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0021

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Rauhala on Honkajoella sijaitseva 31-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Hoivakodissamme eletään elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suosituskeskeisyyttä. Asukkaiden tavat, tarpeet, toiveet ja tottumukset huomioidaan osana jokapäiväistä hoivaamme.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 huone, jossa peruskalustuksena laadukas hoivasänky, muutoin asukkaat saavat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Asunnossa on WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää kahden hengen huoneeksi, joka sopii asunnoksi erityisesti pariskunnille. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta ovat luonnollinen osa hoivakodin päivittäistä toimintaa. Hoivakodin toiminnallisiin tuokioihin kuuluuvat mm. jumppa, pelihetket, leivonta, retketlähiympäristöön, elokuvaillat ja muut asukkaille mieluisat aktiviteetit. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm.kampaaja ja jalkahoitaja)tarpeen mukaan omakustannushintaan. Toivotamme myös omaiset tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.9957859,"lng":22.2788652},"content":"<h4>Attendo Villa Rauhala</h4><p>Linnikantie 10, 38950 </br> 38950 Honkajoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.9957859,22.2788652' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Linnikantie 10, 38950,
38950 Honkajoki
Länsi-Suomi

Löydä meille