Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Rauhala

Linnikantie 10 A, 38950, Honkajoki

Tervetuloa meille

Aulikki Koskiniemi, Hoivakodin johtaja

arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0021

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Rauhala on Honkajoella sijaitseva 31-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Hoivakodissamme eletään elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suosituskeskeisyyttä. Asukkaiden tavat, tarpeet, toiveet ja tottumukset huomioidaan osana jokapäiväistä hoivaamme.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 huone, jossa peruskalustuksena laadukas hoivasänky, muutoin asukkaat saavat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Asunnossa on WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää kahden hengen huoneeksi, joka sopii asunnoksi erityisesti pariskunnille. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta ovat luonnollinen osa hoivakodin päivittäistä toimintaa. Hoivakodin toiminnallisiin tuokioihin kuuluvat mm. jumppa, pelihetket, leivonta, retket lähiympäristöön, elokuvaillat ja muut asukkaille mieluisat aktiviteetit. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm. kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan. Toivotamme myös läheiset tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Kuntouttava arki

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Essi Korpela
puh. 044 4072420
essi.korpela@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.9957859,"lng":22.2788652},"content":"<h4>Attendo Villa Rauhala</h4><p>Linnikantie 10 A, 38950 </br> 38950 Honkajoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.9957859,22.2788652' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Linnikantie 10 A, 38950,
38950 Honkajoki
Länsi-Suomi

Löydä meille