Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Vuokko

Asontie 4, 72210, Tervo

Tervetuloa meille

Satu Pylkkönen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
27
Huoneen koko
20 - 27 m2
Valmistunut
2019
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0652

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vuokko on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Vuokko sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä elämää

Attendo Vuokossa on asukashuoneita on 27. Suurin osa huoneista on 20 m2 kokoisia, mutta kahdeksan asuntoa on kooltaan 27,5 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on invamitoitettu wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Vuokossa on kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös sauanosasto, jonka löyöyt lämpiävät asukkaiden toivoessa. Asukkaiden käytössä on myös helppokulkuinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Attendo Vuokossa toteutamme kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, jota suunnitellaan asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja -suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.9568997,"lng":26.7636945},"content":"<h4>Attendo Vuokko</h4><p>Asontie 4, 72210 </br> 72210 Tervo </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.9568997,26.7636945' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Asontie 4, 72210,
72210 Tervo
Itä-Suomi

Löydä meille