Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Vuoritupa

Törnäväntie 30 b, Seinäjoki

Tervetuloa meille

Henna Lehtimäki, Yksikön johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
38
Huoneen koko
20-25 m2
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0440451030

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vuoritupa on Seinäjoella sijaitseva palvelukoti. Viihtyisässä ympäristössä toimiva Vuoritupa tarjoaa tehostettua asumispalvelua 38:lle ikääntyneelle asukkaalle. Vuorituvan ikääntyneet asukkaat tarvitsevat hoivaa, huolenpitoa ja valvontaa ympäri vuorokauden toimintakykynsä alentumisen vuoksi. Attendo Vuoritupa tarjoaa kodinomaisen ja turvallisen asuinympäristön, jossa sosiaali- ja terveysalan koulutuksen saanut henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Kodissa on myös oma keittiö, missä kodin emäntä valmistaa maistuvaa ja terveellistä kotiruokaa. Siivouksesta vastaa Vuorituvan oma laitoshuoltaja. Lääkäripalveluista puolestaan vastaa talon oma lääkäri, joka käy Vuorituvassa noin kerran kuukaudessa. Mahdolliset verikokeet sekä muut pienet mittaukset hoituvat myös kodin oman henkilökunnan voimin.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä elämää

Attendo Vuorituvan syksyllä 2014 valmistuneet tilat on suunniteltu ja toteutettu erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeita ja mieltymyksiä kuunnellen. Asukkaat asuvat tilavissa yhden hengen huoneissa, jonka he voivat halutessaan sisustaa kotoisaksi omilla huonekaluillaan ja kotoaan tuomillaan tärkeillä esineillä sekä valokuvilla. Vuorituvassa on myös kaksi kahden hengen huonetta, joihin voi muuttaa asumaan pariskunta tai sisarukset. Vuorituvan jokaisella asukkaalla on kodissaan oma invamitoitettu wc/kylpyhuone. Talosta löytyy myös tilavat ja turvalliset saunatilat asukkaiden yhteiskäyttöön. Asukashuoneet ovat sijoitettu kuuden asukkaan kodikkaisiin pieniin yksiköihin, joissa on yhteinen olohuonekeittiö. Näissä olohuonekeittiöissä syödään, kahvitellaan ja vietetään yhteistä aikaa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Vuorituvan arki on virikkeellistä, kuntouttavaa, lämminhenkistä ja välittävää. Arjen työssä pyritään välttämään kiireen tuntua sekä samalla välttämään rutinoitumisen. Meillä eletään rikasta elämää ja asutaan kodinomaisessa, virkeässä ja virikkeellisessä ympäristössä. Palvelukodissa kuntouttava työote on läsnä asukkaiden jokapäiväisessä arjessa. Jokaiselle Vuorituvan asukkaalle suunnitellaan yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma sekä nimetään omaohjaajapari. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa ja huomiota, yksilöllistä hoivaa ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Toimet, joita asukkaan kanssa tehdään, lähtevät asukkaan omista tarpeista ja mieltymyksistä. Kodin monipuoliseen ohjelmaan kuten jumppaan, muisteluihin ja peleihin kannustetaan osallistumaan, mutta mahdolistetaan myös omaan rauhaan vetäytyminen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.776765,"lng":22.862579},"content":"<h4>Attendo Vuoritupa</h4><p>Törnäväntie 30 b </br> 60200 Seinäjoki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.776765,22.862579' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Törnäväntie 30 b,
60200 Seinäjoki
Länsi-Suomi

Löydä meille