Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Wellamo

Tarjantie 57, 15950, Lahti

Tervetuloa meille

Anne Manninen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21,5-27 m2 ja yksi kaksio 49 m2
Valmistunut
2011
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4402

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Wellamo on kesäkuussa 2011 avattu ja vastikään remontoitu hoivakoti Lahden Jalkarannassa. Viihtyisässä ympäristössä toimiva Wellamo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa sekä lyhytaikaishoitoa 60 ikääntyneelle asukkaalle neljässä kodikkaassa ryhmäkodissa. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaallamme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Wellamossa tarjotaan maukasta kotiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössämme. Asukkaaksi pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on yhteensä 60 asuntoa neljään 15 huoneen kodikkaaseen ryhmäkotiin jaettuna. Kaikilla asukkailla on oma huone, joka on kooltaan vähintään 21,5 m2. Wellamossa asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (sänky, tuoli, verhot) - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissa voi asua yksin omassa asunnossa tai pariskunnat yhdessä tilavassa kaksiossa. Wellamossa on yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja grillikatos.

Katso ruokalistamme täältä

Arki ja aktiviteetit

Elämänmakuinen arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita, lisäksi seurakunnan pastori käy pitämässä kuukausittain hartauden Läheisen päiväkodin lapset käyvät tuomassa oman tervehdyksensä asukkaille. Mahdollisuuksien mukaan suuntaamme kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Lahden torille. Tämä on lahtelaisille jo yli sadan vuoden perinteinen markkinatapahtuma, monet asukkaamme ovat tottuneet käymään siellä jo lapsuudesta asti. Juhlapyhiä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia, jotka valmistetaan omassa keittiössämme.

Kurkista arkeemme instagram-tilillämme:

Kuntouttava toiminta

Toimintakykyä ylläpitävä toiminta

Korostamme Wellamossa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Aavatar ja Attendo Wellamo
Janne Roivas
puh. 041 730 9225
janne.roivas@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9908912,"lng":25.5948858},"content":"<h4>Attendo Wellamo</h4><p>Tarjantie 57, 15950 </br> 15950 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9908912,25.5948858' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tarjantie 57, 15950,
15950 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille