Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Wellamo

Tarjantie 57, 15950, Lahti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21,5-27 m2 ja yksi kaksio 49 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja, arkisin 8-16Tiina Siltakoski

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4402

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Wellamo on kesäkuussa 2011 avattu hoivakoti Lahden Jalkarannassa. Viihtyisässä ympäristössä toimiva Wellamo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 60 ikääntyneelle asukkaalle neljässä kodikkaassa ryhmäkodissa. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaallamme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissaon 60 asuntoa neljään 15 huoneen kodikkaaseen ryhmäkotiin jaettuna. Kaikilla asukkailla on oma huone, joka on kooltaan vähintään 21,5m2. Wellamossa asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (sänky,tuoli, verhot) - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissa voi asua yksin omassa asunnossa tai pariskunnat yhdessä tilavassa kaksiossa. Wellamossa on yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja grillikatos.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita, lisäksi seurakunnan pastori käy pitämässä kuukausittain hartauden Läheisen päiväkodin lapset käyvät tuomassa oman tervehdyksensä asukkaille. Mahdollisuuksien mukaan suuntaamme kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Lahden torille. Tämä on lahtelaisille jo yli sadan vuoden perinteinen markkinatapahtuma, monet asukkaamme ovat tottuneet käymään siellä jo lapsuudesta asti. Juhlapyhiä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9908912,"lng":25.5948858},"content":"<h4>Attendo Wellamo</h4><p>Tarjantie 57, 15950 </br> 15950 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9908912,25.5948858' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tarjantie 57, 15950,
15950 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille