Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Wilhelmiina

Välskärintie 3, 27800, Säkylä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaLaura Tuominen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Wilhelmiina on avattu kesällä 2018. Hoivakoti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Ulkoilu on luonnollinen osa Wilhelmiinan asukkaiden arkea. Asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Wilhelmiina on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden. Jokaisella asukkaalla on oma 20m2 huoneensa. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös esimerkiksi pariskunnan asuttavaksi. Attendo Wilhelmiinassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, pelien parissa, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0464795,"lng":22.3488864},"content":"<h4>Attendo Wilhelmiina</h4><p>Välskärintie 3, 27800 </br> 27800 Säkylä </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0464795,22.3488864' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Välskärintie 3, 27800,
27800 Säkylä
Länsi-Suomi

Löydä meille