Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Wilhelmiina

Välskärintie 3, 27800, Säkylä

Tervetuloa meille

Laura Tuominen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Wilhelmiina on avattu kesällä 2018. Hoivakoti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Ulkoilu on luonnollinen osa Wilhelmiinan asukkaiden arkea. Asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Wilhelmiina on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden. Jokaisella asukkaalla on oma 20m2 huoneensa. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös esimerkiksi pariskunnan asuttavaksi. Attendo Wilhelmiinassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, pelien parissa, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.0464795,"lng":22.3488864},"content":"<h4>Attendo Wilhelmiina</h4><p>Välskärintie 3, 27800 </br> 27800 Säkylä </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.0464795,22.3488864' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Välskärintie 3, 27800,
27800 Säkylä
Länsi-Suomi

Löydä meille