Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Aapeli

Aapelintie 12, 57710, Savonlinna

Tervetuloa meille

Mari Seppänen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Ympärivuorokautinen hoiva, Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21-25 m2
Valmistunut
2010
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4035

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Savonlinnan Kellarpellossa sijaitseva Attendo Aapeli on viihtyisä ja kodikas hoivakoti ikääntyneille, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Keskeisintä toiminnassamme on asukkaan hyvinvointi, jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan osaaminen. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kohtaamme asukkaan yksilöllisesti ja hänen toiveitaan kuunnellen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21,5–25m2 kokoinen huone, jonka asukas saa sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Asuntoon kuuluu tilava WC/kylpyhuone. Hoivakodissa on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat jokaisessa ryhmäkodissa. Asukkailla on käytössään myös hoivakodin turvallinen piha-alue sekä saunatilat.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aapelissa tarjoamme paljon kiinnostavaa ja virkistävää tekemistä asukkaan toiveiden ja jaksamisen mukaan. Teemme retkiä, ulkoilemme sekä juhlimme perinteitä ja teemapäiviä. Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen, eikä ketään jätetä yksin, vaan jokainen asukas on osa yhteisöämme. Terassit ja parvekkeet mahdollistavat ulkona istumisen lähes ympäri vuoden. Kesäaikana piha-alueella on ryhmäkodeittain ja koko talon yhteisinä toiminnallisia kilpailuja sekä pihatreffejä.

Ulkoilu ja liikunta ovat tärkeitä terveydelle, toimintakyvyn säilymiselle ja mielen virkeydelle. Jokainen pääsee halutessaan nauttimaan raittiista ilmasta. Ulkona liikkumisen lisäksi vietämme paljon aikaa pelien, lauluhetkien, kahvituokioiden ja leppoisan rupattelun lomassa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.887608,"lng":28.798598},"content":"<h4>Attendo Aapeli</h4><p>Aapelintie 12, 57710 </br> 57710 Savonlinna </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.887608,28.798598' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Aapelintie 12, 57710,
57710 Savonlinna
Itä-Suomi

Löydä meille