Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Airanne

Puistotie 15,31760 , Urjala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
21m2
Ryhmäkotien määrä
3

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMarjo Lento

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444942721

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Airanne on viihtyisä koti ikäihmisille kun kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tarjoamme palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikähmisille. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoitotyömme tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan. Tarjoamme portaatonta palveluasumista: meiltä ei tarvitse muuttaa kunnon huonontuessakaan, vaan palvelut räätälöidään ja päivitetään asukkaan kunnon mukaan.

Omavalvontasuunnitelma

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2 ja hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Katso video

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Viriketoiminta on laaja ja monipuolista, ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Pyrimme järjestämään mielekästä ja mieluisaa toimintaa, kuten musiikkia, kulttuuria, ulkoilua ja muistelutuokioita. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

"Hoitajat ovat ihania ja antavat aina aikaa."

Nainen Airanteen asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.08311,"lng":23.558916},"content":"<h4>Attendo Airanne</h4><p>Puistotie 15,31760 </br> 31760 Urjala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.08311,23.558916' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Puistotie 15,31760 ,
31760 Urjala
Länsi-Suomi

Löydä meille