Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Airanne

Senioriraitti 3, 31760 , Urjala

Tervetuloa meille

Marjo Lento, Hoivakodin johtaja

Hei, olen Marjo Lento. Soita ja kysy lisää Attendo Airanteen hoivakodista.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
21m2
Ryhmäkotien määrä
3
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2721

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Airanne on viihtyisä koti ikäihmisille kun kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Tarjoamme palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikähmisille. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoitotyömme tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan. Tarjoamme portaatonta palveluasumista: meiltä ei tarvitse muuttaa kunnon huonontuessakaan, vaan palvelut räätälöidään ja päivitetään asukkaan kunnon mukaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2 ja hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Katso video

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Viriketoiminta on laaja ja monipuolista, ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Pyrimme järjestämään mielekästä ja mieluisaa toimintaa, kuten musiikkia, kulttuuria, ulkoilua ja muistelutuokioita. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

"Hoitajat ovat ihania ja antavat aina aikaa."

Nainen Airanteen asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.08311,"lng":23.558916},"content":"<h4>Attendo Airanne</h4><p>Senioriraitti 3, 31760 </br> 31760 Urjala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.08311,23.558916' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Senioriraitti 3, 31760 ,
31760 Urjala
Länsi-Suomi

Löydä meille