Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Kohtaamisia Attendolla - podcast: Hoivakriisin jälkeen 17.12.2020

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan hoivakriisistä ja sen opetuksista.

Ensimmäisessä jaksossamme mietimme, mitä täytyy tehdä, jotta hoiva-alan kaipaama muutos tapahtuu? Miten syrjäytämme pelolla johtamisen kulttuurin alallamme? Mikä johti parin vuoden takaiseen hoivakriisiin, mitä olemme oppineet siitä ja mikä tärkeintä, mitä teemme asioille? Vieraana kauden avausjaksossa ovat Attendo Suomen toimitusjohtaja Virpi Holmqvist ja Attendon aluejohtaja Minna Hirvaskoski. Podcastia juontaa Attendon asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo.

Kuuntele Kohtaamisia Attendolla -podcast ACASTissa:

Kuuntele Kohtaamisia Attendolla -podcast Spotifyssa:

Kaikki jaksot:
Jakso 1: Hoivakriisin jälkeen
Jakso 2: Hymyillään kun kohdataan
Jakso 3: Muutosta johtamassa
Jakso 4: Kohtaamisen ammattilaiset
Jakso 5: Läheiset lähemmäksi 

Kaikki jaksot:
Acastissa
Spotifyssa

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja ideoita keskustellen.  Vieraina keskustelemassa on sote-alan ammattilaisia, Attendo-kotien johtajia, asiakkaitamme ja läheisiä, sekä tunnettuja muutoksentekijöitä.

Jatketaan keskustelua somessa:
#kohtaamisiaattendolla
Twitter: @attendosuomi
Facebook: https://www.facebook.com/attendosuomi/
Instagram: https://www.instagram.com/attendo_suomi/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/attendosuomi/