Hyppää sisältöön

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Kohtaamisen ammattilaiset

5.1.2021
Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Neljännessä jaksossa sairaanhoitaja ja lähihoitaja keskustelevat arjen kohtaamisista hoivatyössä.

Jaa

Attendo-kotien henkilökunta on mukana sadoissa kohtaamisissa yhden työpäivän aikana. Miten pysähtyä niistä jokaiseen ja onnistua luomaan kiireetön tunnelma arjen vaatimusten keskellä? Tässä jaksossa pääsemme keskustelemaan kohtaamisista kahden Attendo-kodissa työskentelevän hoitajan kanssa. Keskitymme siihen, millaisia ovat arjen kohtaamiset asiakkaiden ja työtoverien kanssa, ja miten voisimme parantaa niitä entisestään. Vieraana keskustelemassa kaksi kohtaamisen ammattilaista: sairaanhoitaja Jaana ja muisti- & lähihoitaja Pauliina. 

Kuuntele jakso 4: Kohtaamisen ammattilaiset

Kuuntele Spotifyssa:Kuuntele Acastissa: 

Kaikki jaksot:
Jakso 1: Hoivakriisin jälkeen
Jakso 2: Hymyillään kun kohdataan
Jakso 3: Muutosta johtamassa
Jakso 4: Kohtaamisen ammattilaiset
Jakso 5: Läheiset lähemmäksi 

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja ideoita keskustellen.  Vieraina keskustelemassa on sote-alan ammattilaisia, Attendo-kotien johtajia, asiakkaitamme ja läheisiä, sekä tunnettuja muutoksentekijöitä. Podcastia juontaa Attendon asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo.

Jakson vieraat:
Jaana, sairaanhoitaja
Pauliina, muisti- & lähihoitaja

Kaikki jaksot:
Acastissa
Spotifyssa

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja ideoita keskustellen.  Vieraina keskustelemassa on sote-alan ammattilaisia, Attendo-kotien johtajia, asiakkaitamme ja läheisiä, sekä tunnettuja muutoksentekijöitä.

Jatketaan keskustelua somessa:
#kohtaamisiaattendolla
Twitter: @attendosuomi
Facebook: https://www.facebook.com/attendosuomi/
Instagram: https://www.instagram.com/attendo_suomi/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/attendosuomi/