Hyppää sisältöön

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Läheiset lähemmäksi

13.1.2021
Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Kauden päätösjaksossa äänessä ovat läheiset. Anun ja Jukan äidit asuvat Attendo-kodissa. Mitä läheiset toivovat hoivakodeilta ja mikä heidän mielestään toimii hyvin? Kuuntele jakso.

Jaa

Hoitohenkilökunnalla ja asiakkaan läheisillä on yhteinen tavoite: asiakkaan hyvinvointi. Silti läheisten ja hoitohenkilökunnan väliset kohtaamiset johtavat joskus väärinkäsityksiin ja ristiriitoihin.  Mitä läheiset toivovat hoiva- ja palvelukotien henkilökunnalta? Miltä hoivakodin arki näyttää, kun sitä elää itse läheisenä lööppien sijaan? Millaista tukea läheinen voi tarvita, kun oma vanhempi – tai joku muu lähimmäinen - muuttaa hoivakotiin?

Keskustelemassa mukana Anu ja Jukka, joiden äidit asuvat Attendo-kodissa.  

Kaikki jaksot:
Jakso 1: Hoivakriisin jälkeen
Jakso 2: Hymyillään kun kohdataan
Jakso 3: Muutosta johtamassa
Jakso 4: Kohtaamisen ammattilaiset
Jakso 5: Läheiset lähemmäksi 

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja ideoita keskustellen.  Vieraina keskustelemassa on sote-alan ammattilaisia, Attendo-kotien johtajia, asiakkaitamme ja läheisiä, sekä tunnettuja muutoksentekijöitä. Podcastia juontaa Attendon asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo.

Vieraat:
Anu ja Jukka, joiden äidit asuvat Attendo-kodeissa. 

Kaikki jaksot:
Acastissa
Spotifyssa

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja ideoita keskustellen.  Vieraina keskustelemassa on sote-alan ammattilaisia, Attendo-kotien johtajia, asiakkaitamme ja läheisiä, sekä tunnettuja muutoksentekijöitä.

Jatketaan keskustelua somessa:
#kohtaamisiaattendolla
Twitter: @attendosuomi
Facebook: https://www.facebook.com/attendosuomi/
Instagram: https://www.instagram.com/attendo_suomi/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/attendosuomi/