• Clone of Clone of Clone of aviapolisruokala nk
  • Clone of Clone of aviapolisruokala nk
  • Clone of aviapolisruokala nk
  • Havainnekuva alueesta

Attendo Aviapolis

Tehostettu palveluasuminen · Ikäihmiset Muistisairaat

Attendo Aviapolis on toukokuussa 2019 Vantaalle valmistunut viihtyisä palvelukoti. Tarjoamme 60 ikäihmiselle tehostettua ympärivuorokautista hoivaa. Elämänkaarikodiksi nimetty rakennus tarjoaa kohtaamispaikan alueen lapsille ja vanhuksille, sillä kohteeseen rakennetaan hoivakodin lisäksi päiväkoti Touhula.

Palvelukodin johtaja

Anu Moniruzzaman

Anu Moniruzzaman

Hei, olen Anu Moniruzzaman ja vastaan Attendo Aviapoliksesta. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiinne liittyen Attendo Aviapolikseen.

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Hoitajat 24/7: 044 494 4856
Keittiö: 044 494 0616
Hoitajat 24/7: 044 494 4856
Keittiö: 044 494 0616

Osoite

Perintökuja 14, 01510 Vantaa

Maukasta kotiruokaa

Aviapoliksessa syödään hyvin. Talossa toimii laadukas ravintola jossa Attendon oma henkilökunta valmistaa ruokaa alusta alkaen. Myös asukkaiden vieraat ovat tervetulleita ravintolaan. Lue lisää Attendon omista keittiöistä ja ruuasta

Lisätietoja

Koti Attendo Aviapoliksesta

Olemme ikäihmisten palvelutalo, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Aviapolis sopii kodiksi sekä ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille sekä kevyempää apua tarvitseville senioreille. Palvelukoti sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä.

Palvelutalossa on yhteensä 60 tehostetun palveluasumisen paikkaa. Tehostetun palveluasumisen huoneet ovat rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 20,8 -24,8 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila.

Attendo Aviapoliksessa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Asukkaaksi Aviapoliksen tehostettuun palveluasumiseen pääsee joko itsemaksavana asiakkaana tai Vantaan kaupungin kautta. 

Toiminnallinen arki

 Attendo Aviapoliksessa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Senioriasuntoja Attendo Aviapoliksessa

Tarjoamme Attendo Aviapoliksessa myös senioriasumista ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta.

Tutustu senioriasumiseen tästä: Attendo Aviapolis senioriasunnot