Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Mielenterveyspalvelut ja päihdepalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumis- ja kuntoutuspalveluja mielenterveyskuntoutujille ja päihdekuntoutujille heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Attendon mielenterveyspalvelut ja päihdepalvelut muodostavat koko maan kattavan verkoston, jossa yhteistyötä tehdään yli kunta- ja sektorirajojen.

hero icon left
hero icon right

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissamme asukkaat kuntoutuvat kukin omassa tahdissaan. Tuen ja ohjauksen lisäksi päivittäistä toimintaamme määrittävät asukkaiden kuunteleminen ja arvostus. Asukkaamme saavat turvallisen arjen, laadukkaat puitteet sekä ammattitaitoista ja tavoitteellista tukea.

Lue lisää palveluistamme mielenterveyskuntoutujille

Palvelut päihdekuntoutujille

Tarjoamme palveluja päihdekuntoutujille. Tavoitteena on vaikuttaa myönteisesti asukkaan elämisen laatuun tukemalla heidän pyrkimyksissään saada päihteiden käyttö hallintaan tarjoamalla pysyvä tai tilapäinen koti sekä turvaa ja apua asioiden järjestämiseen. Palvelumme ovat tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, joilla ei ole asuntoa eivätkä he sovellu päihteettömiin asumispalvelumuotoihin.

Lue lisää palveluistamme päihdekuntoutujille

Yhteystiedot

Tutustu mielenterveys- ja päihdepalvelumme palvelukoteihin

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme, niin voit olla yhteydessä meihin alueellisesti. Katso tästä Attendon mielenterveys- ja päihdepalveluiden aluejohtajan ja aluepäälliköiden yhteystiedot. Voit olla myös suoraan yhteydessä haluamasi palvelukodin johtajaan.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen yhteystiedot

Usein kysyttyä

Miten palvelu- tai tukikotiin pääsee asukkaaksi? Saanko ottaa lemmikin mukaani? Mietityttääkö joku muu seikka? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin! Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voit olla suoraan yhteydessä haluamasi palvelukodin johtajaan.

Usein kysytyt kysymykset

"Kesällä oli kiva hoitaa kanoja. Jos tulevat taas ensi kesänä niin rupean siihen hommaan taas. Yksin en niitä aina saanut (häkkiin), mutta kun pyysi kaverin, onnistui sekin.”

Nainen, 75v Asukas

Löydät meidät myös somesta

Tutustu yksiköidemme arkeen ja juhlaan Facebookissa Attendo Mielekkäät -sivulla!