Etsitkö asumispalvelua?

Tarjoamme määräaikaista tuettua, kuntouttavaa ja ympärivuorokautista palveluasumista sekä kotikuntoutusta. Toiminta asumispalveluissamme on aina tavoitteellista ja tähtää kuntoutujan voimavarojen vahvistamiseen sekä antaa kuntoutujalle valmiuksia mahdollisimman itsenäiseen ja mielekkääseen elämään. Ota yhteyttä aluepäälliköihimme tai yksiköihimme, me autamme eteenpäin.

Tietoa palveluistamme

Teaser Image

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissamme asukkaat kuntoutuvat kukin omassa tahdissaan. Tuen ja ohjauksen lisäksi päivittäistä toimintaamme määrittävät asukkaiden kuunteleminen ja arvostus. Asukkaamme saavat turvallisen arjen, laadukkaat puitteet sekä ammattitaitoista ja tavoitteellista tukea.

Lue lisää
Teaser Image

Palvelut päihdekuntoutujille

Tarjoamme palveluja päihdekuntoutujille. Tavoitteena on vaikuttaa myönteisesti asukkaan elämisen laatuun tukemalla heidän pyrkimyksissään saada päihteiden käyttö hallintaan tarjoamalla pysyvä tai tilapäinen koti sekä turvaa ja apua asioiden järjestämiseen. Palvelumme ovat tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, joilla ei ole asuntoa eivätkä he sovellu päihteettömiin asumispalvelumuotoihin.

Lue lisää
Teaser Image

Usein kysytyt kysymykset

Miten palvelu- tai tukikotiin pääsee asukkaaksi? Saanko ottaa lemmikin mukaani? Mietityttääkö joku muu seikka? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin! Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voit olla suoraan yhteydessä haluamasi palvelukodin johtajaan.

Usein kysytyt kysymykset

Asukkaidemme ajatuksia toivosta

"Jos ei ole tulevaisuuden toivoa, ei jaksa elää." "Toivo syntyy unelmista"

"Olin aivan varma, etten selviäisi, vaikka osa minusta TOIVOI, että kaikki järjestyy. Niinpä minusta tuli menestystarina, huumeet jäivät ja olen hyvin kuntoutunut kaikesta aineiden aiheuttamista vaurioista."

"Että ihmisillä ois hyvin asiat, ei kiusattais eikä tapeltais." "Toivo on hymy toisen kasvoilla"

Seuraa meitä somessa

Seuraa facebookissa