Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumis- ja kuntoutuspalveluja niin mielenterveys- kuin päihdekuntoutujille heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Attendon mielenterveys- ja päihdepalvelut muodostavat koko maan kattavan verkoston, jossa yhteistyötä tehdään yli kunta- ja sektorirajojen.

Hae palveluitamme

Palvelut mielenterveyskuntoutujille

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluissamme asukkaat kuntoutuvat kukin omassa tahdissaan. Tuen ja ohjauksen lisäksi päivittäistä toimintaamme määrittävät asukkaiden kuunteleminen ja arvostus. Asukkaamme saavat turvallisen arjen, laadukkaat puitteet sekä ammattitaitoista ja tavoitteellista tukea.

Palvelut päihdekuntoutujille

Tarjoamme palveluja päihdekuntoutujille. Tavoitteena on vaikuttaa myönteisesti asukkaan elämisen laatuun tukemalla heidän pyrkimyksissään saada päihteiden käyttö hallintaan tarjoamalla pysyvä tai tilapäinen koti sekä turvaa ja apua asioiden järjestämiseen. Palvelumme ovat tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, joilla ei ole asuntoa eivätkä he sovellu päihteettömiin asumispalvelumuotoihin.

Yhteystiedot

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai olla muuten meihin yhteydessä, löydät yhteystiedot verkkosivuiltamme. Voit hakea sivun ylälaidassa olevalla hakutoiminnolla oman alueesi yksiköt. Jokaisen yksikön omalta sivulta löytyy yksikön yhteystiedot. Olemme lisäksi koonneet Attendon mielenterveys- ja päihdepalveluiden aluejohtajan ja -päälliköiden yhteystiedot omalle sivulleen.

"Kesällä oli kiva hoitaa kanoja. Jos tulevat taas ensi kesänä niin rupean siihen hommaan taas. Yksin en niitä aina saanut (häkkiin), mutta kun pyysi kaverin, onnistui sekin.”

Nainen, 75v Asukas

Löydät meidät myös somesta

Tutustu yksiköidemme arkeen ja juhlaan Facebookissa Attendo Mielekkäät -sivulla!