Hyppää sisältöön

Attendo Nuutinkoti

Nuutinkoti on ikäkkäille asukkaille suunnattu hoivakoti Jyväskylän Palokassa. Viihtyisällä ja rauhallisella alueella, Palokan monipuolisen palvelutarjonnan ja kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva Nuutinkoti tarjoaa kodinomaista ja yksilöllistä tehostettua ja tuettua palveluasumista ikääntyneille asukkaille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Nuutinkorventie 9

 • 40270 Palokka

 • Keski-Suomi

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 20

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2014

  Ryhmäkodit: 1

 • Erikoisosaaminen: psykogeriatria Muistisairaat hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Ammattitatioinen henkilökuntamme on asukkaiden apuna ja tukana ympäri vuorokauden. Kuntouttava työote ja sen mukainen toiminta ovat kiinteässä osassa Nuutinkodin jokapäiväistä elämää. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan hoito- ja asumissuunnitelma, jota päivitetään yhdessä läheisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina tarpeen mukaan.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Nuutinkodin uudet ja nykyaikaiset tilat on suunniteltu ja sisustettu erityisesti ikääntyneiden tarpeita ja mieltymyksiä kuunnellen. Kodissa jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jonka saa halutessaan sisustaa ja kalustaa kotinsa viihtyisäksi ja kotoisaksi omilla tärkeillä tavaroillaan. Palvelukodin asukkaiden käytössä olevat tilavat yhteiset tilat kutsuvat leppoisaan ajanviettoon, kuulumisten vaihtamiseen, rentoutumiseen ja erilaisten puuhien ja puhteiden pariin. Kotiin ruoka tulee Jyväskylässä sijatsevasta Attendo Myllynsiivestä, jonka keittiössä valmistuu maistuvaa ja tervellistä kotiruokaa. Nuutinkodin viihtyisällä pihalla on asukkaiden turvallista ulkoilla ja nauttia luonnosta, joko itse tai ohjaajan avustamana. Sauna lämpenee aina asukkaan niin toivoessaan.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Nuutinkodissa eletään virikkeellistä ja monipuolista arkea, johon kuuluvat juhlat ja kalenterin kierron huomioiminen. Asukkaita kannustetaan ja rohkaistaan osallistumaan kodin virike- ja kuntoutustoimintaan, omien voimavarojen ja toimintakyvyn sallimissa rajoissa. Kodissa asukkaille annetaan aikaa myös vain rentoutumiselle, rauhoittumiselle ja lepäämiselle. Kodinomaisessa ympäristössä ei ole ennalta määrättyjä kellonaikoja, vaan jokainen asukas saa elää itselle tutun ja luontevan rytminsä mukaisesti. Läheiset ja muut tukiverkostot ovat myös tervetulleita osallistumaan asukkaan kuntoutukseen ja kodin eloon.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Nuutinkodin fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää