• Attendo Pekkala - slideshow - Pekkalakodit-03
  • Attendo Pekkala - slideshow - Pekkalakodit-08
  • Attendo Pekkala - slideshow - Pekkalakodit-07
  • Attendo Pekkala - slideshow - Pekkalakodit-05
  • Attendo Pekkala - slideshow - Pekkalakodit-02
  • Attendo Pekkala - slideshow - Pekkalakodit-01
  • Attendo Pekkala - slideshow - Pekkalakodit-header-01

Attendo Pekkala

Attendon Pekkalakoti on 12 -paikkainen yksilöllisen hoivan, asumispalvelun ja kuntoutuksen palvelukoti kehitysvammaisille asukkaille Oulun Kynsilehdossa.

Hoivakodin johtaja

Hanna Koskivirta-Raappana

Puhelin: 044 494 4885

Tavoitettavissa Arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Pekkalakoti ohjaajat puhelinnumero: puh. 050 3661 132 tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Puhelin: 044 494 4885

Osoite

Kangasrouskuntie 42, 90650, Oulu

Lisätietoja

Attendo Pekkalakoti on 12 -paikkainen turvallinen ja lämminhenkinen koti kehitysvammaisille asukkaille viihtyisällä ja rauhallisella asuinalueella Oulun Kynsilehdossa.

Attendo Pekkalakoti on turvallinen koti

Pekkalakoti luo ja mahdollistaa asukkailleen turvallisen, viihtyisän ja kodikkaan asuinympäristön, jossa eletään rikasta ja elämänmakuista arkea. Pekkalakodissa asuu liikunta- ja kehitysvammaisia ihmisiä, jotka tarvitsevat eri asteista apua, tukea ja ohjausta ympäri vuorokauden. Asukkaille tarjotaan apua päivittäisistä toiminnoista selviämiseen, aina yksilöllisesti huomioiden jokaisen asukkaan toimintakyvyn ja voimavarat. Kodin asukkailla on käytössään yksilöllisiä apuvälineitä helpottamaan arjen eloa ja oloa, joiden käytössä avustaa tarpeen mukaan kodin välittävä henkilökunta.

Elämänmakuista arkea

Pekkalakodissa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, eli oma koti. Kodin yksityisyyttä ja rauhaa kunnioitetaan. Asukkaat saavat halutessaan sisustaa kotinsa omilla tavaroillaan kotoisiksi. Kodin viihtyisät tilat mahdollistavat monipuoliset vapaa-ajan viettotavat puuhien, puhteiden, vapaan oleskelun tai vaikkapa ulkoilun parissa. Pekkalakodin keittiössä valmistuu terveellistä ja maittavaa kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja erilaisiin juhliin. Turvalliselle pihamaalle pääsee ulkoilemaan ja virkistäytymään ympäri vuoden ja kodin sauna lämpeää halukkaille.

Kuntouttavaa hoitotyötä

Pekkalakodissa eletään virikkeellistä ja innostavaa arkea, jonka punaisena lankana toimii kuntouttava hoitotyö sekä asukkaiden kannustaminen omaehtoiseen kuntoutumiseen. Kodin jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarinaa, tapoja ja tarpeita kunnioitetaan ja arvostetaan. Asukkaita kannustetaan ja rohkaistaan osallistumaan kodin viriketoimintoihin sekä muihin arjen puuhiin, asukkaiden omat voimavarat ja toimintakyvyn huomioiden. Viriketoimintaan kuuluu erilaisia musiikki-, taide-, liikunta ja ulkoilutoimintoja, joiden avulla luodaan monipuolista arkea sekä kuntoutetaan asukaita toiminnan ohessa.

Kuntoutussuunnitelmat arjen perustana

Jokaisen asukkaan hoivaa ja kuntoutusta ohjaa yksilöllisesti laadittava kuntoutussuunnitelma, jossa huomioidaan yksilölliset tarpeet. Asukkaille nimettävät oma-ohjaajat toimivat asukkaiden lähimpinä apu-käsinä ja tukena arjen toiminnoista selviämiseen. Asukkaiden läheiset ja muu tärkeä tukiverkosto on aina lämpimästi tervetullut kotiin vieraisille tai osallistumaan asukkaan arkeen ja kuntoutukseen.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Attendo Pekkalakodin osaavaan henkilökuntaan kuuluu yhteensä 10 sydämellään työtään tekevää sosiaali- ja / tai terveydenhuoltoalan ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet kehitys- ja liikuntavammaisten asukkaiden kanssa työskentelyyn ja kuntoutukseen. Pekkalakodin henkilökunnalle asukkaiden Hyvä Olo on kunnia-asia.