Lastensuojelun perhehoito

Perhehoito · Sijaisperhetoiminta · Tukiperhetoiminta
Perhehoitopalveluumme sisältyy perheiden rekrytointi, koulutus ja tukipalvelut. Kannamme vastuun myös sijaisperheiden kouluttamisesta, työnohjauksesta ja muista tukipalveluista koko hoitosuhteen ajan. Palvelumme helpottaa merkittävästi kuntia perhehoidon järjestämisessä ja organisoimisessa. Haluamme toimia kuntien kumppanina myös perhehoidon järjestämisessä.

Hae

Voit soittaa meille numeroon: 030 634 2000

Yksiköt

Koko Suomi
Näytetään 1/1
Kuvaus Yhteystiedot  

Attendo Lastensuojelun perhehoito

Attendon perhehoitopalvelut toimii lastensuojelun perhehoidon kehittäjänä Suomessa. Haluamme olla...

Lastesuojelu, perhepalvelut, Perhehoito, lastensuojelun avopalvelut

Itämerenkatu 9, 00180 Helsinki

Itämerenkatu 9, 00180 Helsinki

Här finns lediga platser!
5

Lastensuojelun perhehoito

Attendon perhehoitopalvelut toimii lastensuojelun perhehoidon kehittäjänä Suomessa. Haluamme olla mukana tarjoamassa vaikuttavampaa ja inhimillisempää perhehoitoa valtakunnallisesti.

Attendolla on kokemusta lastensuojelusta sekä sijaishuoltoyksiköiden osalta että Kuntaturvan kokonaisulkoistuksien kautta kunnallisesta lastensuojelusta jo vuodesta 2008. Tarjoamme kunnille ja sosiaalitoimille kokonaisvaltaisen perhehoitopaketin. Palveluumme sisältyy perheiden rekrytointi, koulutus ja tukipalvelut. Kannamme vastuun myös sijaisperheiden kouluttamisesta, työnohjauksesta ja muista tukipalveluista koko hoitosuhteen ajan. Palvelumme helpottaa merkittävästi kuntia perhehoidon järjestämisessä ja organisoimisessa. Haluamme toimia kuntien kumppanina myös perhehoidon järjestämisessä.

Attendon perhehoitopalvelut järjestää myös tukiperhetoimintaa. Valmennamme jatkuvasti uusia tukiperheitä.

Kiinnostuitko tuki- tai sijaisvanhempityöstä?

Lähetä sähköpostia ja kysy lisätietoja: perhehoito@attendo.fi

Oulun seudulla käynnistyy sijaisvanhempien PRIDE-valmennus helmikuussa 2020. Lisätietoja ja ilmoittautuminen ennakkovalmennukseen: perhehoito@attendo.fi

Tavoitteena onnistuneet sijoitukset

Tavoitteemme on aina toteuttaa onnistuneita sijaisperhevalintoja. Ensimmäisen sijoituksen tulle olla onnistunut ja tarvetta lapsen uudelleensijoitukselle ei pitäisi olla. Tämä periaate on inhimillisintä lapselle ja se vähentää lapsen laitossijoitusriskiä.

Lapsen sijoitus sijaisperheeseen on lapselle tutkimustenkin mukaan parempi ratkaisu kuin laitokseen sijoittaminen. Perheeseen sijoittaminen on myös kustannustehokkaampi vaihtoehto kunnalle. Näin olemme mukana muuttamassa suomalaisen sijaishuollon rakennetta ja purkamassa laitoshoitoa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: perhehoito@attendo.fi

Päivystyspuhelin perheille: 030 634 0030