Lastensuojelun perhehoito

Perhehoito · Sijaisperhetoiminta · Tukiperhetoiminta
Attendon perhehoitopalvelut toimii lastensuojelun perhehoidon kehittäjänä Suomessa. Perhehoitopalveluumme sisältyy sijaisperheiden rekrytointi, koulutus ja tukipalvelut. Kannamme vastuun sijaisperheiden kouluttamisesta, työnohjauksesta ja muista tukipalveluista koko hoitosuhteen ajan. Järjestämme myös tukiperhetoimintaa ja valmennamme jatkuvasti uusia tukiperheitä.

Näytä yksiköt!

Valitse toiminta
Koko Suomi

Voit soittaa meille: 044 494 0008

Lastensuojelun perhehoito

Attendon perhehoitopalvelut toimii lastensuojelun perhehoidon kehittäjänä Suomessa. Haluamme olla mukana tarjoamassa vaikuttavampaa ja inhimillisempää perhehoitoa valtakunnallisesti.

Attendolla on kokemusta lastensuojelusta sekä sijaishuoltoyksiköiden osalta että Kuntaturva kokonaisulkoistuksien kautta kunnallisesta lastensuojelusta 5 kunnan osalta jo vuodesta 2008. Ruotsissa olemme olleet mukana perhehoidossa jo pitkään. Tarjoamme kunnille ja sosiaalitoimille kokonaisvaltaisen perhehoitopaketin. Palveluumme sisältyy perheiden rekrytointi, koulutus ja tukipalvelut. Kannamme vastuun sijaisperheiden kouluttamisesta, työnohjauksesta ja muista tukipalveluista koko hoitosuhteen ajan. Palvelumme helpottaa merkittävästi kuntia perhehoidon järjestämisessä ja organisoimisessa. Haluamme toimia kuntien kumppanina myös perhehoidon järjestämisessä.

Attendon perhehoitopalvelut järjestää myös tukiperhetoimintaa. Valmennamme jatkuvasti uusia tukiperheitä.

Kiinnostuitko tuki- tai sijaisvanhempityöstä?

Lähetä sähköpostia ja kysy lisätietoja: perhehoito@attendo.fi

Tavoitteena onnistuneet sijoitukset

Tavoitteemme on aina toteuttaa onnistuneita sijaisperhevalintoja. Ensimmäisen sijoituksen pitäisi olla onnistunut ja tarvetta lapsen uudelleensijoitukselle ei pitäisi olla. Tämä periaate on lapselle se inhimillisin vaihtoehto ja  vähentää lapsen laitossijoitusriskiä.

Lapsen sijoitus sijaisperheeseen on lapselle tutkimustenkin mukaan parempi ratkaisu kuin laitokseen sijoittaminen. Perheeseen sijoittaminen on myös kustannustehokkaampi vaihtoehto kunnalle. Attendo on mukana muuttamassa suomalaisen sijaishuollon rakennetta ja purkamassa laitoshoitoa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: perhehoito@attendo.fi

Päivystyspuhelin perheille: 030 634 0030