Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Portti

Puutarhakatu 3, Kuopio

Tervetuloa meille

Minna Vainikainen, Hoivakodin johtaja

Hei! Olen Minna ja vastaan Portissa ympärivuorokautisesta asumisesta. Olen tavoitettavissa arkisin 8-16. Senioriasumisen ja intervallipaikkojen kyselyjen sekä hoitajien yhteystiedot löytyvät klikkaamalla Muut yhteystiedot -kohtaa.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
66
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä
Intervalliasumisen ja lyhytaikaishoitojen tiedustelut: p. 044 407 2232 Senioriasumisen tiedustelut: p. 041 730 9045

Esittely

Attendo Kuopion portti sijaitsee Puutarhakadulla, Kuopion uuden matkakeskuksen yhteydessä. Kuopion Portti on valmistunut ja avattu vuonna 2020. Tilamme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat ja suunniteltu varta vasten ikäihmisten tarpeita varten. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista palveluasumista että palveluasuntoja omatoimisille senioreille, jotka haluavat helpottaa arkeaan kotiin tuotavin palveluin. Kaikki palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Omavalvontasuunnitelmamme

Senioriasuminen

Yhteisöllistä elämää kaupungissa
Attendo Portin seniorikodeissa tarjoamme huoletonta asumista palveluiden äärellä. Senioriasunnossa asut omassa vuokra-asunnossasi ja voit ostaa tarvitsemasi yksilöllisesti suunnitellut palvelut suoraan kotiin.

Attendo Portissa kotinasi on turvallinen, nykyaikainen ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunniteltu vuokra-asunto. Vuokra-asunnot sijaitsevat kerroksissa 5-8. Kodit ovat kooltaan 23,5 m2 - 49,5 m2. Suuremmat asunnot sopivat myös pariskunnille. Jokaisessa asunnossa on tilava kylpyhuone sekä suurimmassa osassa asunnoista oma parveke tai ranskalainen parveke.

Voit myös viettää aikaa viihtyisissä yhteisissä tiloissamme. Piha-alueellamme neljännessä kerroksessa ulkoilu on helppoa myös apuvälineiden kanssa. Neljännen kerroksen keittiössä valmistuvat maittavat ateriat, joita voit ostaa kotiisi tai nauttia ne alakerran ravintolassa.

Senioriasuminen, asunnot ja palvelut, tiedustelut:
Mari Wikström, sairaanhoitaja
041 730 9045 (arkisin klo 8-15)
mari.wikstrom@attendo.fi

Ympärivuorokautinen palveluasuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää
Attendo Portin tehostetun palveluasumisen eli ympärivuorokautisen hoivan 31 huonetta sijaitsevat neljännessä kerroksessa. Yksi huoneista on varattu lyhytaikaisasumisen eli intervalliasumisen käyttöön. Huoneet ovat yhden hengen huoneita ja kooltaan 21,5 m2. Jokaisessa asunnossa on tilava kylpyhuone. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös viihtyisät ja tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Asukkaidemme käytössä on myös iso ja turvallinen piha-alue, jossa ulkoilu on helppoa myös apuvälineiden kanssa.

Elämä hoivakodissamme on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät.

Ympärivuorokautinen asuminen, tiedustelut:
Minna Vainikainen (arkisin 8-16)
p. 044 407 2230
minna.i.vainikainen@attendo.fi

Lyhytaikainen asuminen

Tarjoamme Portissa myös intervalliasumista ja lyhytaikaista hoivaa esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai leikkauksen jälkeen. Huoneen koko on 21,5 m2 ja se sijaitsee Portin neljännessä kerroksessa

Lyhytaikaisasuminen, intervalliasuminen, tiedustelut:
Henna Tauriainen, sairaanhoitaja
p. 044 4072232 (arkisin klo 8-15)
henna.tauriainen@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.8986595,"lng":27.6819159},"content":"<h4>Attendo Portti</h4><p>Puutarhakatu 3 </br> 70300 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.8986595,27.6819159' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Puutarhakatu 3,
70300 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille