Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Portti

Puutarhakatu 3, 70300, Kuopio

Tervetuloa meille

Minna Vainikainen, Hoivakodin johtaja (tavoitettavissa arkisin 8-16)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
66
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä
Intervalliasumisen ja lyhytaikaishoitojen tiedustelut: p. 044 407 2232 Senioriasumisen tiedustelut: p. 041 730 9045

Esittely

Esittely

Attendo Kuopion portti sijaitsee Puutarhakadulla, Kuopion uuden matkakeskuksen yhteydessä. Kuopion Portti on valmistunut ja avattu vuonna 2020. Tilamme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat ja suunniteltu varta vasten ikäihmisten tarpeita varten. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista palveluasumista että palveluasuntoja omatoimisille senioreille, jotka haluavat helpottaa arkeaan kotiin tuotavin palveluin. Kaikki palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Senioriasuminen

Yhteisöllistä elämää kaupungissa

Attendo Portin seniorikodeissa tarjoamme huoletonta asumista palveluiden äärellä. Senioriasunnossa asut omassa vuokra-asunnossasi, ja voit ostaa tarvitsemasi palvelut suoraan kotiin.

Attendo Portissa kotinasi on turvallinen, nykyaikainen ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunniteltu tilava vuokra-asunto. Vuokra-asunnot sijaitsevat kerroksissa 5-9. Kodit ovat pääosin kooltaan 30 m2 - 49,5 m2. Ylimpien kerrosten suuremmat asunnot sopivat myös pariskunnille. Jokaisessa asunnossa on tilava ja avara kylpyhuone sekä osassa asunnoista oma parveke.

Voit myös viettää aikaa viihtyisissä yhteisissä tiloissamme, kuten kirjastossa. Piha-alueellamme ulkoilu on helppoa myös apuvälineiden kanssa. Alakerran keittiössä valmistuvat maittavat ateriat, joita voit ostaa kotiisi, tai nauttia ne alakerran ravintolassa.

Kysy lisätietoja Portin senioriasunnosta: Mari Wikström, p. 041 7309045

Ympärivuorokautinen palveluasuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Portin tehostetun, eli ympärivuorokautisen palveluasumisen 31 huonetta sijaitsevat neljännessä kerroksessa. Huoneet ovat yhden hengen huoneita ja kooltaan 21,5 m2. Jokaisessa asunnossa on tilava ja avara kylpyhuone. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös viihtyisät ja tilavat yhteiset tilat kirjastoineen, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Asukkaidemme käytössä on myös iso ja turvallinen piha-alue, jossa ulkoilu on helppoa myös apuvälineiden kanssa.

Elämä hoivakodissamme on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloistaja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.8986595,"lng":27.6819159},"content":"<h4>Attendo Portti</h4><p>Puutarhakatu 3, 70300 </br> 70300 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.8986595,27.6819159' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Puutarhakatu 3, 70300,
70300 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille