Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Portti

Puutarhakatu 3, 70300, Kuopio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
31
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja (tavoitettavissa arkisin 8-16)Minna Vainikainen

Intervalliasumisen ja lyhytaikaishoitojen tiedustelut: p. 044 407 2232

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kuopion portti sijaitsee Puutarhakadulla, Kuopion uuden matkakeskuksen yhteydessä. Kuopion Portti on valmistunut ja avattu vuonna 2020. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista palveluasumista että palveluasuntoja omatoimisille senioreille, jotka haluavat helpottaa arkeaan kotiin tuotavin palveluin. Kaikki palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ammattitaioinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kuopion Portissa asukashuoneita on 66. Tehostetun palveluasumisen 31 huonetta sijaitsee neljännessä kerroksessa. Huoneet ovat yhden hengen huoneita kooltaan 21,5m2. 5-8 kerroksen asunnot ovat palveluasumisen vuokra-asuntoja. Nämä ovat pääosin kooltaan 30m2 - 49,5 m2. Ylimpien kerrosten suuremmat asunnot sopivat myös pariskunnille. Jokaisessa asunnossa on tilava ja avara WC- ja suihkutila, sekä osassa asunnoista on myös oma parveke. Attendo Kuopion Portin neljännessä kerroksissa sijaitsevat viihtyisät ja tilavat yhteiset tilat kirjastoineen, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso ja turvallinen piha-alue, jossa ulkoilu on helppoa myös apuvälineiden kanssa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Seniorikodit

Omannäköistä elämää

Attendo Portin seniorikodeissa tarjoamme huoletonta asumista palveluiden äärellä senioreille, jotka haluavatta helpottaa arkeaan. Senioriasunnoissa asut omassa vuokra-asunnossasi, ja voit ostaa tarvitsemasi palvelut suoraan kotiin.

Viidennessä kerroksessa on 8 asuntoa ja kuudennessa, seitsemännessä sekä kahdeksannessa kerroksessa on kussakin 9 asuntoa. Nämä ovat pääosin kooltaan 30m2 - 49,5 m2. Ylimpien kerrosten suuremmat asunnot sopivat myös pariskunnille. Jokaisessa asunnossa on tilava ja avara WC- ja suihkutila, ja osassa asunnoista on myös oma parveke.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.8986595,"lng":27.6819159},"content":"<h4>Attendo Portti</h4><p>Puutarhakatu 3, 70300 </br> 70300 Kuopio </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.8986595,27.6819159' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Puutarhakatu 3, 70300,
70300 Kuopio
Itä-Suomi

Löydä meille