Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Aavatar

Tarjantie 55, 15950, Lahti

Tervetuloa meille

Mari Räsänen, Hoivakodin johtaja, tavoitettavissa arkisin 8-18

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
58
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3533

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Aavatar on syksyllä 2016 Lahteen avattu 58-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa. Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista, sekä lyhytaikaishoitoa helpottamaan omaishoitajan arkea. Aavatar on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Aavattaressa henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Voit kurkistaa arkeemme instagramissa: attendo.aavatar

Asukkaaksemme pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Kodinomaista arkea

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka on kooltaan 25m2. Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja. Asukas voi sisustaa huoneensa mieleisekseen. Hoivakodissamme on oma aidattu piha ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Asukkaiden käytössä on viihtyisä saunaosasto.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin toimintafilosofiassa painotetaan vanhustenkeskus-toimintamallia, jossa ympäristö tukee ikäihmisten liikkumista, fyysisen lihaskunnon harjoittamista ja sosiaalista kanssakäymistä.

Korostamme Wellamossa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Toimintaa tukee naapurissa toimiva hoivakoti Attendo Wellamo.

Fysioterapeutti Attendo Aavatar ja Attendo Wellamo
Janne Roivas
puh. 041 730 9225
janne.roivas@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9902456,"lng":25.5954671},"content":"<h4>Attendo Aavatar</h4><p>Tarjantie 55, 15950 </br> 15950 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9902456,25.5954671' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tarjantie 55, 15950,
15950 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille