Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Aavatar

Tarjantie 55, 15950, Lahti

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
58
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMari Räsänen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3533

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Aavatar on syksyllä 2016 Lahteen avattu 58-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa. Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista, sekä lyhytaikaishoitoa helpottamaan omaishoitajan arkea. Aavatar on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista.
Aavattaressa henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko Hyvinvointikuntayhtymän kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Kodinomaista arkea

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka on kooltaan 25m2. Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja. Asukas voi sisustaa huoneensa mieleisekseen. Hoivakodissamme on oma aidattu piha ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Asukkaiden käytössä on viihtyisä saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin toimintafilosofiassa painotetaan vanhustenkeskus-toimintamallia, jossa ympäristö tukee ikäihmisten liikkumista, fyysisen lihaskunnon harjoittamista ja sosiaalista kanssakäymistä. Toiminnallisia tuokioita järjestetään viikottain. Talosta löytyy pienimuotoinen kuntoilu- ja monitoimitila asukkaille. Toimintaa tukee naapurissa toimiva hoivakoti Attendo Wellamo.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.9902456,"lng":25.5954671},"content":"<h4>Attendo Aavatar</h4><p>Tarjantie 55, 15950 </br> 15950 Lahti </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.9902456,25.5954671' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tarjantie 55, 15950,
15950 Lahti
Etelä-Suomi

Löydä meille