Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Aliisa

Häkkilinnuntie 9, 80330 Reijola, Joensuu

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
21
Huoneen koko
20,5-35 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSisko Ratilainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2712

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Aliisa on Reijolassa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaista hoivaa. Tarjoamme myös vuokraasuntoja ja kotipalveluja itsenäisemmin pärjääville ikäihmisille. Lämminhenkisessä ja tunnelmallisessa hoivakodissa on 21 asukaspaikkaa. Hoivakodissa on paikalla ammattitaitoinen henkilökunta ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Kodin kaiken toiminnan tavoitteena on säilyttää ja ylläpitää asukkaan voimavaroja sekä mielekästä arkea. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti sijaitsee kauniin maiseman keskellä. Lähietäisyydeltä löytyvät mm. ruokauppa, apteekki ja kirjasto. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Huonekoko on päärakennuksessa 20,5m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Asukkailla on myös käytössään viihtyisät yhteistilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on asukkaiden käytössä myös saunaosasto, sekä luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen sekä tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleeksi mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.539511,"lng":29.843003},"content":"<h4>Attendo Aliisa</h4><p>Häkkilinnuntie 9, 80330 Reijola </br> 80330 Joensuu </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.539511,29.843003' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Häkkilinnuntie 9, 80330 Reijola,
80330 Joensuu
Itä-Suomi

Löydä meille