Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Enckelinpuisto

Reinikantie 2, 61300, Kurikka

Tervetuloa meille

Kirsi Kinnunen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
30
Valmistunut
2014
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0181 ja 044 757 4330

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Enckelinpuisto on 2014 avattu hoivakoti, jossa on noin 30 asukaspaikkaa ikäihmisille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme koostuu sairaanhoitajista, fysioterapeutista sekä lähihoitajista. Talossa toimii lisäksi laitoshuoltaja, keittäjiä sekä kiinteistöhoitaja. Tarjoamme yhteisöllistä, mukavaa ja turvallista asumista ikäihmisille. Palvelukeskuksessa on kaksi ympärivuorokautiseen palveluasumiseen tarkoitettua hoivakotisiipeä ja sekä senioriasuntosiipi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Palvelukeskuksessa on kaksi 10-12 asukkaan hoivakotisiipeä. Hoivakoti on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa (esimerkiksi muistisairaat). Turvallisuutta luovat ympärivuorokauden paikalla oleva henkilökunta ja monipuolinen hälytysjärjestelmä, jolla pystytään valvomaan asukasta hänen kuntonsa ja tarpeittensa mukaan. Huoneet ovat kalustettuja yhden hengen huoneita omalla inva-wc-suihkulla varustettuna.

Senioriasunnot ovat 38,5 m² kokoisia kaksioita. Asuntojen ulko-ovet avautuvat leveälle sisäkäytävälle, mitä myöten pääsee kätevästi palvelukeskukseen ja ravintolaan. Asunnot ovat tarkoitettu ikäihmisille ja esimerkiksi pariskunnille, jotka vielä haluavat asua turvallisesti itsekseen ja helpottaa elämäänsä kotiin tuotavilla palveluilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, jota suunnitellaan asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja -suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Huomioimme toiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.627572,"lng":22.40298},"content":"<h4>Attendo Enckelinpuisto</h4><p>Reinikantie 2, 61300 </br> 61300 Kurikka </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.627572,22.40298' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Reinikantie 2, 61300,
61300 Kurikka
Länsi-Suomi

Löydä meille