Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Harmaaniitty

Harmaaniityntie 5, 02780, Espoo

Tervetuloa meille

Suvi Liimatainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2017

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Harmaaniitty on kauniille paikalle Espooseen marraskuussa 2017 vamistunut ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme 60:lle ikääntyneelle asukkaalle tehostettua palveluasumistaa, kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista helpottamaan omaishoitajan arkea.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Läheiset ja omaiset ovat aina tervetulleita vierailemaan hoivakodilla. Olemme opiskelijamyönteinen hoivakoti: työyhteisömme koostuu hoiva-alan opiskelijoista sekä jo pidempään alalla työskennelleistä moniosaajista.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 kokoinen huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, piha, tilava lasitettu parveke sekä viihtyisä saunaosasto.

Hoivakodin tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Harmaaniitty sijaitsee Espoossa Saunalahden kupeessa, kauniiden metsäpolkujen läheisyydessä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Arkemme on aktiivista ja juuri asukkaidensa näköistä. Viikoittain vaihtuva viikko-ohjelma takaa arjen tekemisen monipuolisuuden.

Viikko-ohjelma

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.1750003,"lng":24.6214698},"content":"<h4>Attendo Harmaaniitty</h4><p>Harmaaniityntie 5, 02780 </br> 02780 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.1750003,24.6214698' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Harmaaniityntie 5, 02780,
02780 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille