Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Holstinpuisto

Kolikkotie 1, 40320, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Marjo Toivanen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Huoneen koko
25 m2 - 30 m2
Ryhmäkotien määrä
4
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 3482

Yksilöllistä hoivaa

Tervetuloa Holstinpuiston hoivakotiin, jossa ammennetaan iloa ulkoilusta, puutarhasta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä. 

Attendo Holstinpuistossa tarjoamme tehostettua asumista 60 asukkaalle sekä vuokra-asumista 6 asukkaalle. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja tukemassa tarpeen mukaan. Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja. Jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 22,5-26 m2. Asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen: asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Hopeaharjussa on mahdollisuus asua myös pariskuntana. Tähän tarkoitukseen on varattu 1 isompi huone sekä 1 kahden hengen huoneisto.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen ja yhteisöllinen elämä on Holstinpuiston arkea. Yksityisyyttä kunnioitetaan, mutta yksin ei tarvitse olla. Järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa, johon kukin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Huomioimme viriketoiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Holstinpuiston fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.2570453,"lng":25.7576358},"content":"<h4>Attendo Holstinpuisto</h4><p>Kolikkotie 1, 40320 </br> 40320 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.2570453,25.7576358' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kolikkotie 1, 40320,
40320 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille