Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Holstinpuisto

Kolikkotie 1, 40320, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Annika Jokinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Huoneen koko
25 m2 - 30 m2
Ryhmäkotien määrä
4
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4943482

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tervetuloa täysin uudenlaiseen hoivakotiin, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendo Holstinpuiston Ulkoilu & Puutarha -teemakoti ikäihmisille on valmistunut Jyväskylään toukokuussa 2016. Teemakodissa ammennetaan iloa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä.

Attendo Holstinpuistossa tarjoamme palveluasumista, tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista palveluasumista. Henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja tukemassa tarpeen mukaan. Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja. Jokaisen asukkaan kanssa laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 22,5-26 m2. Asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen: asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Hopeaharjussa on mahdollisuus asua myös pariskuntana. Tähän tarkoitukseen on varattu 1 isompi huone sekä 1 kahden hengen huoneisto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen ja yhteisöllinen elämä on Hopeaharjun arkea. Yksityisyyttä kunnioitetaan, mutta yksin ei tarvitse olla. Järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa, johon kukin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Huomioimme viriketoiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.2570453,"lng":25.7576358},"content":"<h4>Attendo Holstinpuisto</h4><p>Kolikkotie 1, 40320 </br> 40320 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.2570453,25.7576358' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kolikkotie 1, 40320,
40320 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille