Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Iltatuuli Lavia

Viittatie 11, 38600, Lavia, Pori

Tervetuloa meille

Sarita Jaakonsaari-Iltanen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
23
Huoneen koko
19m2-24m2
Valmistunut
2011
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4362

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Maalaismaisemissa lähellä Karhijärveä sijaitseva hoivakoti Attendo Iltatuuli Lavia tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Tarjoamme palveluitamme 23:lle ikäihmiselle, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Asukkaat ovat pääasiassa muistisairaita vanhuksia. Hoitoa ja palveluja tuotetaan yksilöllisesti asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset sekä hengelliset tarpeet huomioiden. Päämääränä on asiakkaan itsensä kokema hyvä elämän laatu.

Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Asukkaan henkilökohtaista hoito- ja palvelusuunnitelmaa päivitetään noin puolen vuoden välein. Hoivaa, hoitoa ja palveluja tuotetaan yksilöllisesti asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden. Päämääränä on asiakkaan itsensä kokema hyvä elämänlaatu kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikilla asukkailla on oma huoneensa. Hoivakodissa on 19 kpl 19m2 kokoista yksikötä ja ja kaksi kaksiota kooltaan 24m2. Kaikissa huoneissa on omat invamitoitetut wc/suihkutilat. Hoivakodin tilat ovat yksikerroksisessa, kauniissa ja kodikkaassa rakennuksessa. Yhteisessä käytössä ovat tilavat ja viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä terassi ja aidattu piha. Tavoitteenamme on turvata asukkaille laadukas ja itsenäinen hoiva koko hoitosuhteen ajaksi.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme aktiiviseen arkielämään. Hoivakodin iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, taikka vain istuskeluun ja seurusteluun katetulla ulko-oleskelualueella. Järjestämme säännöllisesti toiminnallisia tuokioita ja seurakunnan hartaushetkiä. Kunnan kirjasto toimittaa kerran kuukaudessa uusia äänikirjoja ja musiikki CD:tä, joita voi kuunnella mieltymysten mukaan. Asukkaat voivat osallistua yhteisiin keskustelu- ja lehdenlukutuokioihin halutessaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5978768,"lng":22.5798216},"content":"<h4>Attendo Iltatuuli Lavia</h4><p>Viittatie 11, 38600, Lavia </br> 38600 Pori </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5978768,22.5798216' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Viittatie 11, 38600, Lavia,
38600 Pori
Länsi-Suomi

Löydä meille