Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kaarlentupa

Tehokatu 10, 65320, Vaasa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
78
Huoneen koko
20 m2 ja 29 m2
Palvelua kielillä
Suomi, Ruotsi

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaTuula Bergqvist

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukoti Kaarlentupa on 78-paikkainen palvelukoti ikääntyneille ja dementoituneille, jossa on Annan, Elsan, Idan, Fannyn ja Katariinan kammarit. Palvelukoti Kaarlentupa sijaitsee Melaniemessä, Vaasan palveluiden tuntumassa. Attendo Kaarlentuvassa asukkaan suunnitelmallinen hoito ja huolenpito perustuvat hänen elämäntarinansa ja voimavarojensa tuntemiseen. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja, joka vastaa yksilöllisesti laaditun kuntoutussuunnitelman toteutumisesta. Kodin moniammatillinen henkilökunta huolehtii asukkaiden hygieniasta, lääkityksestä, pyykinpesusta ja siivouksesta.

Idan kammari palvelee kokonaan ruotsinkielisiä asukkaita ja henkilökunnan työskentelykieli on ruotsi. Fannyn kammarissa puolestaan on suomenkielisiä asukkaita. Elsan-, Katariinan- ja Annan kammarit on tarkoitettu suomea puhuville asukkaille, sillä näissä kolmessa kammarissa henkilökunnan työskentelykielenä on suomi.
Pääosin Kaarlentuvan asukkaat asuvat palvelukodissa pitkäaikaisesti, mutta Kaarlentupaan voi myös tulla lyhytaikaisesti kuntoutumaan esimerkiksi intervallihoitojaksolle.

Omavalvontasuunnitelmamme (PDF document, 320 kB)

Plan för egenkontroll (PDF document, 315 kB)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaarlentuvassa jokaisessa kammarissa asukkaalla on käytössään oma huone, jonka asukas saa sisustaa ja kalustaa halutessaan omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan. Palvelukodissa on lisäksi neljä kahden hengen huonetta, jotka on suunniteltu pariskuntien ja sisarusten käyttöön.
Kammareissa on viihtyisät yhteiset tilat, joissa asukkaat voivat viettää rauhallista yhteistä aikaa. Jokaisessa kammarissaon omat piha-alueet, jotka mahdollistavat turvallisen ulkoilun ympäri vuoden. Kodin keittiössä valmistuu terveellistä kotiruokaa, jonka valmistuksessa kuunnellaan asukkaiden toiveita.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kaarlentuvan kaiken toiminnan tavoitteena on aktivoida asukkaita liikkumaan ja tekemään arjen asioita mahdollisimman itsenäisesti ja aktiivisesti. Asukkaat voivat osallistua kodilla järjestettäviin erilaisiin viriketoimintoihin voimavarojensa ja halujensa mukaan. Monipuolisen viriketoiminnan suunnittelussa otetaan huomioon asukkaiten toiveet ja kiinnostusten kohteet. Viriketoimintaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset tanssi-, taide-, liikunta ja keskusteluryhmät. Myös omaiset ovat tervetulleita mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.084647,"lng":21.691358},"content":"<h4>Attendo Kaarlentupa</h4><p>Tehokatu 10, 65320 </br> 65320 Vaasa </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.084647,21.691358' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Tehokatu 10, 65320,
65320 Vaasa
Länsi-Suomi

Löydä meille