Attendo Lähde

Lähteentie 3, Hanko

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
32
Huoneen koko
19 m2
Palvelua kielillä
Suomi, Svenska

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnn-Charlott Welander

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Toukokuussa 2009 avattu Attendo Lähde tarjoaa kodinomaista hoivaa 32 ikäihmiselle kahdessa ryhmäkodissa. Hoivakotiasumisen tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten selviytyimistä kodinomaisessa ympäristössä. Sijaitsemme Hangossa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä luonnonläheisellä alueella. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka perehtyy asukkaan yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja vastaa siitä, että asukkaalla on kaikki hyvin ja arki sujuu mahdollisimman mukavasti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asuinhuoneet ovat 19 neliöisiä ja jokaisessa on omat esteettömät ja tilavat wc/suihkutilat. Asukkaat saavat sisustaa oman asuntonsa mielensä mukaan itselleen kotoisiksi. Asukkaillamme on käytössä yhteiset viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Asukkailla on myös mahdollisuus saunomiseen ja ulkoilemaan pääsee helposti turvalliselle ja kauniille piha-alueelle aina sään salliessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja yhdessä oloon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi muistelutuokioita, musiikkia, vierailuja sekä pelejä. Kuuntelemme asukkaittemme toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja jokainen löytää varmasti itselleen mieleistä ja mielekästä tekemistä. Myös ruokailuhetki on tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravintosuositukset ja erikoisruokavaliot huomioiden.

"I och med att min anhörig inte kan finska känns det tryggt för mig att personalen kan bägge språken." "Koska omaiseni ei osaa puhua suomea, tuntuu turvalliselta, että henkilökunta puhuu kumpaakin kotimaista kieltä."

Asukkaan omainen

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas kotiruoka osana arkea.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":59.8487052,"lng":22.9968489},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}