Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lähde

Lähteentie 3, 10900, Hanko

Tervetuloa meille

Tiina Sundholm, Hoivakodin johtaja (sijaisuus)

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
32
Huoneen koko
19 m2
Palvelua kielillä
Suomi, Svenska
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4944095

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Toukokuussa 2009 avattu Attendo Lähde tarjoaa kodinomaista hoivaa 32 ikäihmiselle kahdessa ryhmäkodissa. Hoivakotiasumisen tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten selviytyimistä kodinomaisessa ympäristössä. Sijaitsemme Hangossa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä luonnonläheisellä alueella. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka perehtyy asukkaan yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja vastaa siitä, että asukkaalla on kaikki hyvin ja arki sujuu mahdollisimman mukavasti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asuinhuoneet ovat 19 neliöisiä ja jokaisessa on omat esteettömät ja tilavat wc/suihkutilat. Asukkaat saavat sisustaa oman asuntonsa mielensä mukaan itselleen kotoisiksi. Asukkaillamme on käytössä yhteiset viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Asukkailla on myös mahdollisuus saunomiseen. Ulkoilemaan pääsee helposti turvalliselle ja kauniille piha-alueelle aina sään salliessa. Kodin kaikki tilat ovat esteettömiä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja yhdessä oloon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi muistelutuokioita, musiikkia, vierailuja sekä pelejä. Kuuntelemme asukkaittemme toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja jokainen löytää varmasti itselleen mieleistä ja mielekästä tekemistä. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa, joka rytmittää arkea. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravintosuositukset ja erikoisruokavaliot huomioiden.

"I och med att min anhörig inte kan finska känns det tryggt för mig att personalen kan bägge språken." "Koska omaiseni ei osaa puhua suomea, tuntuu turvalliselta, että henkilökunta puhuu kumpaakin kotimaista kieltä."

Asukkaan omainen

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":59.8487052,"lng":22.9968489},"content":"<h4>Attendo Lähde</h4><p>Lähteentie 3, 10900 </br> 10900 Hanko </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.8487052,22.9968489' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lähteentie 3, 10900,
10900 Hanko
Etelä-Suomi

Löydä meille