Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Lähde

Lähteentie 3, 10900, Hanko

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
32
Huoneen koko
19 m2
Palvelua kielillä
Suomi, Svenska

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnn-Charlott Welander

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4944095

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Toukokuussa 2009 avattu Attendo Lähde tarjoaa kodinomaista hoivaa 32 ikäihmiselle kahdessa ryhmäkodissa. Hoivakotiasumisen tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten selviytyimistä kodinomaisessa ympäristössä. Sijaitsemme Hangossa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä luonnonläheisellä alueella. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka perehtyy asukkaan yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja vastaa siitä, että asukkaalla on kaikki hyvin ja arki sujuu mahdollisimman mukavasti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asuinhuoneet ovat 19 neliöisiä ja jokaisessa on omat esteettömät ja tilavat wc/suihkutilat. Asukkaat saavat sisustaa oman asuntonsa mielensä mukaan itselleen kotoisiksi. Asukkaillamme on käytössä yhteiset viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Asukkailla on myös mahdollisuus saunomiseen. Ulkoilemaan pääsee helposti turvalliselle ja kauniille piha-alueelle aina sään salliessa. Kodin kaikki tilat ovat esteettömiä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja yhdessä oloon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi muistelutuokioita, musiikkia, vierailuja sekä pelejä. Kuuntelemme asukkaittemme toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja jokainen löytää varmasti itselleen mieleistä ja mielekästä tekemistä. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa, joka rytmittää arkea. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravintosuositukset ja erikoisruokavaliot huomioiden.

"I och med att min anhörig inte kan finska känns det tryggt för mig att personalen kan bägge språken." "Koska omaiseni ei osaa puhua suomea, tuntuu turvalliselta, että henkilökunta puhuu kumpaakin kotimaista kieltä."

Asukkaan omainen

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":59.8487052,"lng":22.9968489},"content":"<h4>Attendo Lähde</h4><p>Lähteentie 3, 10900 </br> 10900 Hanko </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.8487052,22.9968489' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lähteentie 3, 10900,
10900 Hanko
Etelä-Suomi

Löydä meille