Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Lentola

Perintökuja 14, Vantaa

Tervetuloa meille

Maija Nisumäki, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
40

Turvallista asumista

Attendo Lentola tarjoaa turvallista ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa ja tukea arjessaan vuorokauden ympäri. Lentolassa jokaisella asukkallamme on oma huone, jossa on esteetön kylpyhuone. Attendo Lentolassa on myös viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. 

Attendo Lentolassa tukea ja apua on aina saatavilla. Arki meillä on asukkaittensa näköistä. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa

Attendon Lentola toimii samassa rakennuksessa Attendo Aviapoliksen kanssa. Lentolan asukashuoneet sijaitsevat 5. ja 6. kerroksessa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.2971089,"lng":24.9630278},"content":"<h4>Attendo Lentola</h4><p>Perintökuja 14 </br> 01510 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.2971089,24.9630278' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Perintökuja 14,
01510 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille