Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Nuutinkoti

Nuutinkorventie 9, 40270 Palokka, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Kati Mäkinen, Hoivakodin johtaja, tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
20
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2014
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 7754 554

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukoti Nuutinkoti on syksyllä 2014 valmistunut uusi ikäkkäille asukkaille suunnattu palvelukoti Jyväskylän Palokassa. Viihtyisällä ja rauhallisella alueella, Palokan monipuolisen palvelutarjonnan ja kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva Nuutinkoti tarjoaa kodinomaista ja yksilöllistä tehostettua ja tuettua palveluasumista 20:lle ikääntyneelle asukkaalle.
Ammattitatioinen henkilökuntamme on asukkaiden apuna ja tukana ympäri vuorokauden. Kuntouttava työote ja sen mukainen toiminta ovat kiinteässä osassa Nuutinkodin jokapäiväistä elämää. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan hoito- ja asumissuunnitelma, jota päivitetään yhdessä läheisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina tarpeen mukaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Nuutinkodin uudet ja nykyaikaiset tilat on suunniteltu ja sisustettu erityisesti ikääntyneiden tarpeita ja mieltymyksiä kuunnellen. Kodissa jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jonka saa halutessaan sisustaa ja kalustaa kotinsa viihtyisäksi ja kotoisaksi omilla tärkeillä tavaroillaan. Palvelukodin asukkaiden käytössä olevat tilavat yhteiset tilat kutsuvat leppoisaan ajanviettoon, kuulumisten vaihtamiseen, rentoutumiseen ja erilaisten puuhien ja puhteiden pariin. Kotiin ruoka tulee Jyväskylässä sijatsevasta Attendo Myllynsiivestä, jonka keittiössä valmistuu maistuvaa ja tervellistä kotiruokaa. Nuutinkodin viihtyisällä pihalla on asukkaiden turvallista ulkoilla ja nauttia luonnosta, joko itse tai ohjaajan avustamana. Sauna lämpenee aina asukkaan niin toivoessaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Nuutinkodissa eletään virikkeellistä ja monipuolista arkea, johon kuuluvat juhlat ja kalenterin kierron huomioiminen. Asukkaita kannustetaan ja rohkaistaan osallistumaan kodin virike- ja kuntoutustoimintaan, omien voimavarojen ja toimintakyvyn sallimissa rajoissa. Kodissa asukkaille annetaan aikaa myös vain rentoutumiselle, rauhoittumiselle ja lepäämiselle. Kodinomaisessa ympäristössä ei ole ennalta määrättyjä kellonaikoja, vaan jokainen asukas saa elää itselle tutun ja luontevan rytminsä mukaisesti. Omaiset, läheiset ja muut tukiverkostot ovat myös tervetulleita osallistumaan asukkaan kuntoutukseen ja kodin eloon.

Seuraa palvelukotien arkea somessa!