Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tähdistö

Väinö Sinisalon katu 7, 11130 , Riihimäki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
65
Huoneen koko
25,5-39m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Yksikön johtajaKatja Pulkkinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941109

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tähdistö on Riihimäellä sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Talossa on yhteensä 65 asuntoa ympärivuorokautisen hoivan asukkaille sekä kevyemmän palveluasumisen asukkaille, jotka pärjäävät melko itsenäisesti kotiin tuotettujen palvelujen turvin. Hoitoa räätälöidään yksilöllisesti asukkaan tarpeiden mukaan. Kaikessa toiminnassa tähtäämme asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä elämää omassa kodissa

Tähdistössä on 34 tehostetun asumispalvelun paikkaa ja 31 senioriasumisen asuntoa. Ympärivuorokautista palveluasumista tarjotaan kerroksissa 1 ja 2. Kerroksissa 3. ja 4. tarjotaan kevyempää palveluasumista senioreille. Jokaisella asukkaalla on oma asuntonsa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Asunnot on varusteltu invamitoitetulla wc/suihkutilalla. Senioriasunnoissa on myös keittiöt. Kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä ovat viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti pihalle tai terassille. Tähdistön tilat on suunniteltu ikääntyneiden tarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Tähdistössä tukea ja apua on aina saatavilla, arki on yhteisöllistä ja omannäköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.7380041,"lng":24.784716},"content":"<h4>Attendo Tähdistö</h4><p>Väinö Sinisalon katu 7, 11130 </br> 11130 Riihimäki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.7380041,24.784716' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Väinö Sinisalon katu 7, 11130 ,
11130 Riihimäki
Etelä-Suomi

Löydä meille