Attendo Tähdistö

Väinö Sinisalon katu 7, Riihimäki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
34
Huoneen koko
25,5-26,5 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Yksikön johtajaTea Mäki-Mantila

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tähdistö on Riihimäellä sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Talossa on yhteensä 65 asuntoa ympärivuorokautisen hoivan asukkaille sekä kevyemmän palveluasumisen asukkaille, jotka pärjäävät melko itsenäisesti kotiin tuotettujen palvelujen turvin. Hoitoa räätälöidään yksilöllisesti asukkaan tarpeiden mukaan. Kaikessa toiminnassa tähtäämme asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma asuntonsa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Ympärivuorokautista palveluasumista tarjotaan kerroksissa 1 ja 2. Kerroksissa 3. ja 4. tarjotaan kevyempää palveluasumista. Tiloista löytyy viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti pihalle tai terassille.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Tähdistössä tukea ja apua on aina saatavilla, arki on yhteisöllistä ja omannäköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Tervetuloa uuteen kotiisi

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas ja ravitseva ruoka on osa hyvää hoivaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.7380041,"lng":24.784716},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}