Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Tapalankallio

Ihanakallionkatu 2, 38700, Kankaanpää

Tervetuloa meille

Mirja Koivisto, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
26 m2
Valmistunut
2013

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tapalankallio on Kankaanpäähän on syksyllä 2013 avattu 60-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Attendo Tapalankallion tarjoaa ikäihmisille ja muistisairaille kodinomaista hoivaa ja turvaa ympäri vuorokauden. Hoivakotia ympäröi kaunis luonto ja hienosti suunniteltu ja rakennettu pihapiiri. Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huone. Yhteiseen ajanviettoon ja seurusteluun tarkoitetut kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat ovat myös asukkaiden käytössä. Tapalankalliossa on lisäksi saunaosasto ja oma pihapiiri. Hoivakodin tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioon ottaen: tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaan voimavarat huomioiden, turvaamme osallistumisen erilaiseen toimintaan. Toiminnan tarkoitus on tukea asukkaan omatoimisuutta ja toimintakykyä. Järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa asukkaiden toieita kuunnellen, kuten musiikkia, lueskelua, bingoa ja muisteluhetkiä. Pihamme antaa loistavan mahdollisuuden turvalliseen ulkoiluun. Myös ulkopuoliset vierailijat piristävät päiväämme esimerkiksi musiikkiesityksin. Tapalankallioon omaiset ovat aina tervetulleita.

"Äitini on asunut nyt 1,5 vuotta Tapalankallion hoivakodissa. Hän on ollut hyvin tyytyväinen saamaansa huolenpitoon. Huoli on vierähtänyt meidän omaisten sydämeltä kun äiti kokee olonsa turvalliseksi. "

Nainen Tapalankallion asukkaan tytär

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.7968681,"lng":22.3757923},"content":"<h4>Attendo Tapalankallio</h4><p>Ihanakallionkatu 2, 38700 </br> 38700 Kankaanpää </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.7968681,22.3757923' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ihanakallionkatu 2, 38700,
38700 Kankaanpää
Länsi-Suomi

Löydä meille