Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tapiolan Aallotar

Kivennavantie 15, 02130, Espoo

Tervetuloa meille

Minna Mekhane, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Valmistunut
2018
24/7 hoitaja
Kyllä
Ryhmäkodit
4

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tapiolan Aallotar on vuonna 2018 avattu kaunis hoivakoti erinomaisella paikalla Espoon Tapiolassa. Hoivakotimme tarjoaa tehostettua palveluasumista pääosin vaikeasti muistisairaille asukkaille. Talo on kahdessa kerroksessa ja asukkaat jakautuvat neljään pienryhmään.

Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Lisäksi hoivakodissa toimii oma virikeohjaaja ja fysioterapeutti sekä avustavaa henkilökuntaa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma valoisa huone kylpyhuoneella. Yhteisessä käytössä on viihtyisät oleskelutilat. Talossa on myös oma turvallinen piha ja lasitettu parveke, jossa asukkaat voivat ulkoilla myös itsenäisesti.

Tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä sekä merkityksellistä ja aktiivista arkea.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteenamme on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Aallottaressa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Ulkoilla voi myös kävelyreiteillä Pohjois-Tapiolan viihtyisällä pientaloalueella. Lisäksi erilainen yhdessätekeminen, kuten leivonta ja askartelu, kuuluvat vahvasti arkeemme. Toimintakykyä ylläpidetään talon oman virikeohjaajan, avustavan henkilökunnan sekä fysioterapeutin avulla.

Viikko-ohjelmamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.19222,"lng":24.79708},"content":"<h4>Attendo Tapiolan Aallotar</h4><p>Kivennavantie 15, 02130 </br> 02130 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.19222,24.79708' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kivennavantie 15, 02130,
02130 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille