Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Telkänpesä seniorikodit

Telkäntie 2 A, 40400, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Susanna Parikka, Palvelukodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille
Paikkojen määrä
75
Huoneen koko
40m2-56m2
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0405888527

Yksilöllisiä palveluja

Attendo Telkänpesä on laadukas, ikäihmisten tarpeet huomioiden suunniteltu senioritalo, jossa asukkaat asuvat turvallisesti ja voivat ostaa tarvitsemansa palvelut suoraan kotiin. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria-, siivous-, pyykki- ja hoivapalveluista. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan. Meillä on mahdollista asua myös ilman palvelupakettia.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Huoletonta asumista

Telkänpesä on hyvä valinta kodiksi, kun haluat asua huolettomasti palvelujen äärellä. Käytössäsi on oma 40-56m2 kokoinen vuokra-asunto ja talon viihtyisät yhteistilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Kaikissa asunnoissa on oma keittiö sekä osassa asuntoja myös lasitettu parveke. Telkänpesässä on oma valmistuskeittiö, josta asukkaat voivat nauttia kotoisat ja maistuvat ateriat. Telkänpessä tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Ullakkokerroksessa on saunaosasto, josta on upeat näkymät Jyväsjärven ylle. Telkänpesän kuntosali ja uima-allas ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.2448067,"lng":25.7864678},"content":"<h4>Attendo Telkänpesä seniorikodit</h4><p>Telkäntie 2 A, 40400 </br> 40400 Jyväskylä </br> Keski-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.2448067,25.7864678' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Telkäntie 2 A, 40400,
40400 Jyväskylä
Keski-Suomi

Löydä meille