Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Tikantupa

Kirkkokatu 14-16, 41160 Tikkakoski, Jyväskylä

Tervetuloa meille

Marjo Toivanen, Hoivakodin johtaja

Olen tavoitettavissa arkisin 8-16. Lisää yhteystietoja löytyy kohdasta Muut yhteystiedot.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
20-31 m2
Valmistunut
2019

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tikantupa on 2019 avattu, viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme tehostettua palveluasumista eli ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Tikantuvassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Tikantuvassa on 25 huonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan 20-31m2 ja jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Yhteisessä käytössä Attendo Tikantuvassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä viihtyisät yhteistilat, joissa asukkaamme voivat tavata naapureilla ja viettää yhteistä aikaa. Piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä Tikantuvassa on asukkaittensa näköistä. Kodin viriketoimintaan kuuluu monipuolista ja mielekästä tekemistä, ja toiminnan suunnittelussa kuunnellaan asukkaiden toiveita. Asukasta kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, toimintaryhmiin sekä muihin palvelukodin toimintoihin huomioiden asukkaan voimavarat. Asioita ei tehdä tehdä asukkaan puolesta hänelle valmiiksi vaan niitä tehdään yhdessä asukkaan kanssa.

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Tikantuvan fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.3908685,"lng":25.6484397},"content":"<h4>Attendo Tikantupa</h4><p>Kirkkokatu 14-16, 41160 Tikkakoski </br> 41160 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.3908685,25.6484397' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kirkkokatu 14-16, 41160 Tikkakoski,
41160 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille