Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tikantupa

Kirkkokatu 14-16, 41160 Tikkakoski, Jyväskylä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Senioriasunnot, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
20-31 m2
Valmistunut
2019

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMarjo Toivanen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tikantupa on 2019 avattu, viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tikantupa sopii palveluasumista tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakodissa asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen hoitohenkilökunta ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Tikantuvassa on 25 huonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan 20-31m2 ja jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Yhteisessä käytössä Attendo Tikantuvassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä viihtyisät yhteistilat, joissa asukkaamme voivat tavata naapureilla ja viettää yhteistä aikaa. Piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä Tikantuvassa on asukkaittensa näköistä. Kodin viriketoimintaan kuuluu monipuolista ja mielekästä tekemistä, ja toiminnan suunnittelussa kuunnellaan asukkaiden toiveita. Asukasta kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, toimintaryhmiin sekä muihin palvelukodin toimintoihin huomioiden asukkaan voimavarat. Asioita ei tehdä tehdä asukkaan puolesta hänelle valmiiksi vaan niitä tehdään yhdessä asukkaan kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.3908685,"lng":25.6484397},"content":"<h4>Attendo Tikantupa</h4><p>Kirkkokatu 14-16, 41160 Tikkakoski </br> 41160 Jyväskylä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.3908685,25.6484397' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kirkkokatu 14-16, 41160 Tikkakoski,
41160 Jyväskylä
Itä-Suomi

Löydä meille