Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Tuulikki

Keskikatu 11, 95400 , Tornio

Tervetuloa meille

Niina Häkkinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
37
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tuulikki on 37-paikkainen hoivakoti Torniossa. Täysin remontoitu ja vuonna 2020 kesällä avattu Tuulikki tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille, sekä palveluasumista itsenäisemmin pärjääville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi Attendo-kodeissa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Kodin asunnot jakaantuvat kolmeen kerrokseen. Tehostettua palveluasumista tuotetaan ensimmäisessä kerroksessa yhteensä 12 asunnossa. Palveluasumista tuotetaan toisessa ja kolmannessa kerroksessa, molemmissa 11 asuntoa. Asunnot ovat pääsääntöisesti kooltaan 20 m2, mutta jokaisessa kerroksessa on myös yksi isompi 32 m2 asunto, johon on mahdollisuus tulla asumaan vaikkapa pariskuntana. Jokaisessa asunnossa on tilava wc/suihkutila ja asukkailla on käytössään viihtyisät yhteistilat.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki Tuulikissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Huomioimme toiminnassamme, juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.845484,"lng":24.145317},"content":"<h4>Attendo Tuulikki</h4><p>Keskikatu 11, 95400 </br> 95400 Tornio </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.845484,24.145317' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Keskikatu 11, 95400 ,
95400 Tornio
Pohjois-Suomi

Löydä meille