Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Tuulikki

Keskikatu 11, 95400 , Tornio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
37
Valmistunut
2020
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaNiina Häkkinen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tuulikki on 37-paikkainen hoivakoti Torniossa. Täysin remontoitu ja vuonna 2020 kesällä avattu Tuulikki tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille, sekä palveluasumista itsenäisemmin pärjääville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi Attendo-kodeissa.

Asuminen

Oma koti

Kodin asunnot jakaantuvat kolmeen kerrokseen. Tehostettua palveluasumista tuotetaan ensimmäisessä kerroksessa yhteensä 12 asunnossa. Palveluasumista tuotetaan toisessa ja kolmannessa kerroksessa, molemmissa 11 asuntoa. Asunnot ovat pääsääntöisesti kooltaan 20 m2, mutta jokaisessa kerroksessa on myös yksi isompi 32 m2 asunto, johon on mahdollisuus tulla asumaan vaikkapa pariskuntana. Jokaisessa asunnossa on tilava wc/suihkutila ja asukkailla on käytössään viihtyisät yhteistilat.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Arki Tuulikissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Huomioimme toiminnassamme, juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.845484,"lng":24.145317},"content":"<h4>Attendo Tuulikki</h4><p>Keskikatu 11, 95400 </br> 95400 Tornio </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.845484,24.145317' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Keskikatu 11, 95400 ,
95400 Tornio
Pohjois-Suomi

Löydä meille