Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Stella sv

Kalliolahdentie 4, 10650, Tammisaari

Tervetuloa meille

Susanna Nordström, Verksamhetschef

Tietoja

Paikkojen määrä
17
Huoneen koko
8,6 - 17,3 m2
Palvelua kielillä
suomi, svenska
Valmistunut
2008

Våra tjänster

Individuell omsorg

Attendo Villa Stella i Gammelboda i Ekenäs är ett vårdhem med 17 platser med högklassig hemliknande vård och omsorg för äldre som behöver olika former av stöd och hjälp i vardagen. Den yrkeskunniga vårdpersonalen finns på plats dygnet runt. Var och en har en egenvårdare och en personlig vårdplan utarbetas.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Boende

Ett liv med gemenskap och hemtrevligt boende

Vårdhemmet har byggts i en nivå i ett område med vacker natur, där naturen lockar till promenader och utevistelse. Den boende har 12–19 m² stora rum för en eller två personer, där man till exempel kan flytta in som par. De gemensamma utrymmena utgörs av bastu, trivsamt allrum och matsal. Alla hemmets utrymmen är tillgängligt planerade med hänsyn till äldre personers specialbehov.

Vardag och aktiviteter

En aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan

De boende sätter sin egen prägel på vardagen i ett vårdhem. Olika aktivitetsstunder utgör en viktig del av Attendo Villa Stellas verksamhet. De boende deltar i dessa enligt egen önskan och de egna resurserna. I hemmet ordnas morgongymnastik, bingo, friluftsliv och musikevenemang. Vi beaktar även helger och bemärkelsedagar i vår verksamhet.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":59.96129,"lng":23.4714977},"content":"<h4>Attendo Villa Stella sv</h4><p>Kalliolahdentie 4, 10650 </br> 10650 Tammisaari </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.96129,23.4714977' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalliolahdentie 4, 10650,
10650 Tammisaari
Etelä-Suomi

Löydä meille