Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Stella

Kalliolahdentie 4, 10650, Tammisaari

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
17
Huoneen koko
8,6 - 17,3 m2
Palvelua kielillä
suomi, ruotsi

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnnina Oksanen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tammisaaren Gammelbodan asuinalueella sijatseva Attendo Villa Stella on 17-paikkainen hoivakoti, jossa tarjotaan laadukasta kodinomaista hoivaa ja huolenpitoa ikääntyville vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua arjessaan. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on rakennettu yhteen tasoon luonnonkauniille alueella, missä luonto kutsuu kävelylle tai oleskeluun. Asukkailla on 12-19m2 kokoiset omat tai kahden hengen huoneet, joihin voi muuttaa esimerkiksi pariskuntana. Yhteisiä tiloja ovat viihtyisät sauna-, oleskelu- ja ruokailutilat. Kaikki kodin tilat on suunniteltu esteettömiksi ikääntyneiden erityistarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki hoivakodissa on asukkaittensa näköistä. Erilaiset toimintatuokiot ovat tärkeä osa Attendo Villa Stellan toimintaa. Asukkaat osallistuvat näihin toivomusten ja voimavarojensa mukaan. Kodilla järjestetään aamujumppaa, bingoa, ulkoilua sekä musiikkitapahtumia. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapyhät ja merkkipäivät.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":59.96129,"lng":23.4714977},"content":"<h4>Attendo Villa Stella</h4><p>Kalliolahdentie 4, 10650 </br> 10650 Tammisaari </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.96129,23.4714977' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalliolahdentie 4, 10650,
10650 Tammisaari
Etelä-Suomi

Löydä meille