Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Stella

Kalliolahdentie 4, 10650, Tammisaari

Tervetuloa meille

Susanna Nordström, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
17
Huoneen koko
8,6 - 17,3 m2
Palvelua kielillä
suomi, ruotsi

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tammisaaren Gammelbodan asuinalueella sijatseva Attendo Villa Stella on 17-paikkainen hoivakoti, jossa tarjotaan laadukasta kodinomaista hoivaa ja huolenpitoa ikääntyville vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua arjessaan. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on rakennettu yhteen tasoon luonnonkauniille alueella, missä luonto kutsuu kävelylle tai oleskeluun. Asukkailla on 12-19m2 kokoiset omat tai kahden hengen huoneet, joihin voi muuttaa esimerkiksi pariskuntana. Yhteisiä tiloja ovat viihtyisät sauna-, oleskelu- ja ruokailutilat. Kaikki kodin tilat on suunniteltu esteettömiksi ikääntyneiden erityistarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki hoivakodissa on asukkaittensa näköistä. Erilaiset toimintatuokiot ovat tärkeä osa Attendo Villa Stellan toimintaa. Asukkaat osallistuvat näihin toivomusten ja voimavarojensa mukaan. Kodilla järjestetään aamujumppaa, bingoa, ulkoilua sekä musiikkitapahtumia. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapyhät ja merkkipäivät.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":59.96129,"lng":23.4714977},"content":"<h4>Attendo Villa Stella</h4><p>Kalliolahdentie 4, 10650 </br> 10650 Tammisaari </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.96129,23.4714977' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kalliolahdentie 4, 10650,
10650 Tammisaari
Etelä-Suomi

Löydä meille