Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Vuoripirtti

Vuoripirtintie 4, Espoo

Tervetuloa meille

Niina Suvanto, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
35
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4455

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vuoripirtti on Espoon Tillinmäkeen 2016 avattu koti 35 ikäihmisille. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa, lyhytaikaista palveluasumista helpottamaan omaishoitajan arkea sekä kevyempää palveluasumista. Kevyemmän palveluasumisen tavoitteena on tukea mahdollisimman itsenäistä ja omatoimista elämää hoivakodissa. Meillä asuminen on portaantonta eli meiltä ei tarvitse muttaa pois kunnon muuttuessakaan. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 20m2 kokoinen huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat ja saunaosasto sekä turvallinen pihapiiri ulkoiluun. Sijaitsemme hyvin kulkuyhteyksien äärellä, rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Vuoripirtissä on asukkaittensa näköistä. Arki on monipuolista ja tekemisille ei ole määrättyjä kellonaikoja, vaan asukkaitten luontaista vuorokausirytmiä kunnioitetaan ja toteutetaan parhaan mukaan. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä toimintaa, johon voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Ruokalista

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.1709451,"lng":24.6261902},"content":"<h4>Attendo Vuoripirtti</h4><p>Vuoripirtintie 4 </br> 02330 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.1709451,24.6261902' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Vuoripirtintie 4,
02330 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille