• slideshow kotokolmonen

Attendo Kotokolmonen

hoivakoti · Riihimäki · Tehostettu palveluasuminen

Attendo Kotokolmonen on Riihimäen keskustassa sijaitseva tehostetun palveluasumisen koti 36:lle ikääntyneelle asukkaalle.

Hoivakodin johtaja

Eija Silvennoinen

Puhelin: 040 905 1361

Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Tiimivetäjä: 044 780 8006
Hoitajat: 019 716 2516
Tiimivetäjä: 044 780 8006
Hoitajat: 019 716 2516

Osoite

Kalevankatu 12-14, 11100 Riihimäki

Ruoka

Attendo Kotokolmosella on oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaan herkulliset, ikäihmisten ravintosuositusten mukaiset ateriat. Asukkailla on mahdollisuus osallistua ruuanlaittoon, ja jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa. Ateriahetki on myös tärkeää yhdessäolon aikaa. Erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Lisätietoja

Hoivakoti lyhyesti

Attendo Kotokolmonen on Riihimäen ydinkeskustassa sijaitseva tehostetun palveluasumisen sekä seniorihoivan koti 36:lle ikääntyneelle asukkaalle, osoitteessa Kalevankatu 12-14, Riihimäki. Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla Kotokolmosessa ympäri vuorokauden. Kotokolmosen asukkaat asuvat omissa esteettömissä ja tilavalla kylpyhuoneella varustetuissa huoneissaan ja sisustavat huoneensa omilla tutuilla tavaroillaan.

Tehostettua palveluasumista ja Seniorihoiva

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, joilla on ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon tarve. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään vuokra- ja palvelusopimusa ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa.

Seniorihoivan palveluita tarjotaan eritasoista tukea tarvitseville asukkaille. Tuen tarpeesta neuvotellaan asukaan ja hänen läheistensä kanssa, jotta asukkaalle voidaan tarjota tarpeentasoinen palvelupaketti. Jokaisen seniorihoiva-asukkaan kanssa tehdään vuokra- ja palvelusopimusa ja laaditaan oma hoitosuunnitelma ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan kanssa. Kotokolmosen toiminnan tavoitteena on turvallinen ja kodinomainen asuminen hoidollisessa ja yhteisöllisessä ryhmäkodissa asukkaan toimintakykyä tukien. Viihtyisät sekä esteettömät yhteistilat takaavat turvallisen, yhteisöllisen ja kotoisan ympäristön elää asukkaan näköistä arkea. Lisäksi Kotokolmosen miljöö on puutarhamainen ja erityisen viihtyisä varsinkin kesällä, jolloin puutarhassa vietetään yhteisiä kulttuuri- ja viriketuokioita sään niin salliessa.

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi vierailuille ja tutustumaan toimintaammemme.