Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Palvelut ikäihmisille

Tehostettu eli ympärivuorokautinen palveluasuminen • Palveluasuminen • Lyhytaikainen asuminen • Senioriasunnot
Attendon hoivakodit tarjoavat ikäihmisille hoivaa sekä turvallista ja yhteisöllistä asumista viihtyisissä puitteissa. Meillä voit elää täyttä, omannäköistä elämää. 

Haku:
hero icon left
hero icon right

Kun on aika muuttaa hoivakotiin

Attendo-kodin henkilökunta työskentelee asiakkaamme aidosti kohdaten. Meillä asiakas elää täyttä, omannäköistä elämää kodinomaisesti ja yhteisöllisesti. Attendo-koti on ikäihmisen koti, johon läheiset ovat lämpimästi tervetulleita vierailulle. Attendo-kodit ovat joko uusia tai hiljattain remontoituja ja ne on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Attendo-kodit sopivat sekä omatoimisille, kevyttä tukea kaipaaville että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Erikoisosaamistamme on muistisairaiden ikäihmisten hoiva.

Usein kysyttyä

Kuinka paljon hoivakodissa asuminen maksaa? Miten hoivakotiin pääsee asukkaaksi? Mietityttääkö joku muu seikka? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin! Jos et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voit olla suoraan yhteydessä haluamasi hoivakodin johtajaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Omaa rauhaa ja yhteisöllistä asumista

Jokaisella asukkaalla on hoivakodeissamme yksityinen, tilava huone saniteettitiloineen. Kyseessä on sinun oma kotisi, joten voit kalustaa huoneesi mielesi mukaan. Voit tuoda mukanasi huonekalut, taulut, matot sekä haluamasi käyttöesineet. Tehostetun palveluasumisen huoneissa on valmiina laadukas,
sähkökäyttöinen hoivasänky. Hoivakotimme ovat usein jaoteltu pienempiin ryhmäkoteihin, joiden sydän on tilava ja helppokulkuinen yhteistila. Voit tutustua kunkin hoivakodin erityispiirteisiin hoivakotien omilla sivuilla.

Kaipaatko lisätietoa palveluistamme omalla alueellasi?
Kysy lisää aluepäälliköiltämme: 

Ravitsemus on osa hyvää hoivaa

Panostamme Attendolla maukkaaseen ja ikäihmisten ravitsemustarpeisiin sopivaan ruokaan sekä säännöllisiin ruokailuhetkiin. Suuressa osassa hoivakotejamme on oma kokki. Juhlapäivinä nautitaan kuhunkin päivään sopiva teema-ateria perinteitä kunnioittaen.

Tutustu hoivakotiemme ruokalistoihin!

Palvelua eri tarpeisiin

Lyhytaikainen asuminen

Hoivakodeissamme voi asua myös lyhytaikaisesti esimerkiksi omaishoitajan loman tai oman kodin putkiremontin ajan. Kysy lisää haluamasi hoivakodin johtajalta!

Kotihoito

Kotihoidon tavoitteena on, että asukkaat asuvat omassa kodissaan mahdollisimman pitkään turvallisesti ja elävät tyytyväisinä oman näköistään elämää. Kotihoito perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan, jossa huomioidaan asukkaan voimavarat ja läheisten apu. Tarjoamme kotihoitoa osassa yksiköitämme eri puolilla Suomea.

"Tämä on minun kotini. Minun on turvallista olla täällä, ja minusta huolehditaan."

Mies, 86 vuotta Ollut asukkaana 3 vuotta

Hyödyllistä tietoa muuttajalle

Ammattitaitoista hoivaa

Hoivakodeissamme asukkaat saavat asua kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä, jossa ammattimainen hoiva on aina käden ulottuvilla. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samankaltaisena kuin ennen meille muuttoa.

Tuet ja etuudet

Attendon hoivakodeissa asumiseen sekä tarpeesi mukaisiin hoito- ja tukipalveluihin on haettavissa erilaisia tukia ja etuuksia, kuten eläkkeensaajan asumistuki ja hoitotuki sekä kotitalousvähennys. Selvitämme yhdessä jokaisen asukkaamme kanssa, millaista tukea ja etuuksia asukkaalla on käytettävissään.