Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kotipihlaja

Pihlajavedentie 6 B, 57170, Savonlinna

Tervetuloa meille

Satu Laine, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
55
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2019

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kotipihlaja on uusi ikäihmisten palvelutalo Savonlinnassa. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ja kevyttä palveluasumista. Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea. Kotipihlaja sopii kodiksi sekä ympärivuorokautista hoivaa että omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille

Asuminen

Yhteisöllistä elämää

Attendo Kotipihlaja sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä. Palvelutalossa on yhteensä 56 asukaspaikkaa kolmessa kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan noin 21 m2. Jokaisessa tehostetun- ja palveluasumisen asukashuoneessa on tilava wc- ja suihkutila. Attendo Kotipihlajassa on kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää aikaa yhdessä. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Attendo Kotipihlajan viriketoimintaa on suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kiinnitämme huomiota myös sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Teemme myös aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.87284,"lng":28.85121},"content":"<h4>Attendo Kotipihlaja</h4><p>Pihlajavedentie 6 B, 57170 </br> 57170 Savonlinna </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.87284,28.85121' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Pihlajavedentie 6 B, 57170,
57170 Savonlinna
Itä-Suomi

Löydä meille